تحصيل ايرانيان كانادا - Page 1

About
https://telegram.me/joinchat/AzYsVz-G5lJzesDqmKZ_LQ
Hesam Moradi
2016-05-30 18:55:08
https://telegram.me/joinchat/AzYsVz-G5lIvSxgMoViq5Q
Hesam Moradi
2016-05-30 18:55:28
تحصيل ايرانيان كانادا
Hesam Moradi
2016-05-30 19:01:01
🌷🌷🌷🌷🎺🎺🎺🎺🎺👇👇👇تحصيل ايرانيان كانادا همه چيز در مورد پذيرش و ويزا كالج ،دانشگاه ،مدرسه،شهريه ، وام،بورس دوره زبان ،و.... و تمام موارد مربوط به تحصيل 🎺🎺🎺👏🌷🌷🌷 به ما بپيونديد👇👇 https://telegram.me/joinchat/AzYsVz-G5lIvSxgMoViq5Q
Hesam Moradi
2016-05-30 19:11:09
#نظام_آموزشی_ کانادا تحصيلات‌ پيش‌ دانشگاهي‌ : در اين‌ كشور كودكان‌ از سنين‌ 3 تا 6 سالگي‌ در مهد كودك ها و دوران‌ آمادگي‌ تحت‌ تعليم‌ و تربيت‌ قرار مي‌ گيرند. شروع‌ دوره‌ ابتدايي‌ (Elementary School ) از سن‌ 6 سالگي‌ است‌ . كلاس‌ اول‌ تا هشتم‌ (Grades 1 to 8 ) جزء ابتدايي‌ محسوب می شود و مقطع‌ دبيرستان‌ (Secondary School ) چهار سال‌ است‌. نظ‌ام‌ تحصيلي‌ پيش‌ دانشگاهي‌ در اين‌ كشور به‌ گونه‌ايست‌ كه‌ تا قبل‌ از ورود به‌ دانشگاه‌ دانش‌ آموز حدود 12 سال‌ تحصيل‌ مي‌ نمايد البته‌ در استان‌ اونتاريو كه‌ داراي‌ ديپلم‌ متوسط‌ه‌ 13 ساله‌ است دانش‌ آموزان‌ بايد شش‌ درس‌ به نام‌ دروس‌ علمي‌ اونتاريو (Ontario Academic Credits(OACرا نيز در سال‌ سيزدهم‌ بگذرانند. تحصيلات‌ ‌ دانشگاهي‌ : دانشگاه ها در كانادا اختيار كامل‌ در انتخاب‌ دانشجويان‌ دارند. شرط‌ ورود به‌ دانشگاه ها ( برای افراد مقیم)بر اساس‌ معدل‌ نمرات‌ سال‌ آخر دانش‌ آموزان‌ در دبيرستانها است كه‌ ملاك‌ مهمي‌ در انتخاب‌ دانشجو براي‌ ورود به‌ دانشگاه‌ در مقطع‌ كارشناسي‌ است‌. شرايط‌ پذيرش‌ در دانشگاه هاي‌ كانادا براي‌ دانشجويان‌ تمام‌ وقت‌ و نيمه‌ وقت‌ يكسان‌ است‌ . در خصوص‌ پذيرش‌ دانشجو براي‌ تحصيلات‌ تكميلي‌، دانشگاهها بر اساس‌ ضوابط‌ خود اقدام‌ به‌ اين‌ امر مي‌ كنند مراكز آموزش‌ عالي‌ كانادا مستقل‌ هستند و مدارك‌ دانشگاهي‌ را راسا صادر مي‌ کنند. اكثر دانشگاهها در كانادا انگليسي‌ زبان‌ هستند ولي‌ 7 دانشگاه‌ فرانسوي‌ زبان‌ و دو دانشگاه‌ دو زبانه‌ نيز وجود دارد. مقاطع‌ تحصيلي‌ ‌ : 1- دوره‌ هاي‌ هنري‌ و حرفه‌ اي‌ منتهي‌ به‌ مدارك‌ Certificate و Diploma از دوره‌ هايي‌ هستند كه‌ پس‌ از يك‌ تا سه‌ سال‌ تحصيل‌ بدليل‌ شرط‌ ورود آسانتر و كسب‌ نكردن‌ معدل‌ بالاتر براي‌ ورود به‌ دانشگاهها در كالجها گذرانده‌ مي‌ شوند.( بسیاری از جوانان با دریافت ویزای تحصیلی از چنین مراکزی ، وارد کانادا شده و در حین تحصیل مراحل مهاجرت دائم خود را طی می کنند) 2- Bachelor چهار سال‌ تمام‌ وقت‌ كه‌ در بعضي‌ از رشته‌ ها مانند معماري‌ ط‌ول‌ دوره‌ به‌ 5 سال‌ نيز مي‌ رسد در استان‌ اونتاريو بدليل‌ ط‌ول‌ دوره‌ دبيرستان‌ كه‌ 13 ساله‌ است‌ دوره‌ هاي‌ 3 ساله‌ نيز وجود دارد. 3- Master براي‌ ورود به‌ اين‌ دوره‌ داشتن‌ مدرك‌ Bachelor با معدل‌ حداقل‌ B ضروري‌ است‌ . در صورتيكه‌ دانشجو بخواهد در رشته‌ اي‌ غير از رشته‌ قبلي‌ اش‌ ادامه‌ تحصيل‌ دهد بايد تعدادي‌ درس‌ اضافي‌ بگذراند. به‌ همين‌ دليل‌ ط‌ول‌ دوره‌ هاي‌ Master از يك‌ و نيم‌ تا سه‌ سال‌ است. ياداور مي‌ شود كه‌ در اين‌ دوره‌ دانشجو مي‌ تواند درس‌ با(Dissertation ) تحقيق‌ را مدنظ‌ر قرار دهد و يا بيشتر به‌ درس‌ پرداخته‌ در نهايت‌ يك‌ يا دو پروژه‌ كوچك‌ را پشت‌ سر گذرارد. 4- Ph.D . براي‌ ورود به‌ اين‌ دوره‌ معدل‌ +B يا بالاتر در مقط‌ع‌ Master مورد نياز است‌ علاوه‌ بر اين‌ دانشجو بايد توصيه‌ هاي‌ كتبي‌ از استادان‌ قبلي‌ داشته‌ باشد كه‌ توانايي‌ او را براي‌ كار تحقيقاتي‌ نشان‌ دهد. براي‌ دوره‌ Ph.D . در كانادا دانشجو بايد حداقل‌ سالهاي‌ تحصيل‌ تمام‌ وقت‌، گذراندن‌ دروس‌ تعيين‌ شده‌، گذراندن‌ امتحان‌ جامع‌ (كتبي‌ يا شفاهي‌ يا هر دو) و نوشتن‌ تز و دفاع‌ شفاهي‌ را با موفقيت‌ بگذراند. در موارد خاصي‌ امكان‌ اخذ مدرك‌ Ph.D . بدون‌ دريافت‌ Master و بصورت‌ انتقال‌ از اين‌ مرحله‌ و تنها با داشتن‌ Bachelor ميسر است. نحوه‌ ارزشيابي‌ مدارك‌ تحصيلي‌ کانادا در ایران: 1- مدارك‌ Certificate و Diploma و كليه‌ مدارك‌ آكادميك‌ 2 يا 3 ساله‌ معادل‌ حداقل‌ 60 واحد به‌ شرط‌ تحصيل‌ پيوسته‌ و همگن‌ كه‌ منجر به‌ اخذ مدرك‌ Bachelor نمي‌ شود. بعد از ديپلم‌ متوسط‌ه‌ كارداني‌ ارشيابي‌ مي‌ شود. 2- مدارك‌ Bachelor بعد از ديپلم‌ متوسطه‌ كارشناسي‌ ارزشيابي‌ مي‌ شود. 3- مدارك‌ Master با شرط‌ داشتن‌ كارشناسي‌، بعنوان‌ كارشناسي‌ ارشد ارزشيابي‌ مي‌ شود. 4- مدارك‌ Ph.D . با شرط‌ داشتن‌ كارشناسي‌ ارشد بعنوان‌ دكترا ارزشيابي‌ مي‌ شود. 5- تحصيلات‌ غير حضوري‌ ارزشيابي‌ نمی شود. https://telegram.me/joinchat/AzYsVz-G5lIvSxgMoViq5Q
Hesam Moradi
2016-05-30 19:13:34
#رشته_حقوق_ رشته حقوق در کانادا نحوه تحصیل در رشته حقوق در دانشگاه های کانادا مانند رشته های پزشکی متفاوت از ایران می باشد. در حالی که دربسیاری از کشورها مانند ایران، متقاضیان پس از اخذ مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی مستقیما وارد رشته حقوق می گردند و پس از فارغ التحصیلی امکان ورود به رشته های وکالت را پیدا می نمایند، در کانادا و آمریکا اخذ مدرک لیسانس حقوق و اخذ جواز وکالت شامل چندین مرحله به شرح ذیل می باشد: شرایط تحصیل در رشته حقوق در کانادا و آمریکا و اخذ مدرک وکالت 1. دانشجویان ابتدا در یک رشته لیسانس پذیرش گرفته و باید حداقل دو سال تحصیلات دانشگاهی داشته باشند. بسیاری از متقاضیان در رشته های عمومی مانند ART و یا Science تحصیل می کنند. همچنین بسیاری از متقاضیان ترجیح می دهند که سه سال و یا حتی چهار سال در دانشگاه تحصیل کنند و سپس وارد دانشکده حقوق شوند. 2. دانشجویان پس از حداقل دو سال تحصیل در دانشگاه، باید در آزمون دانشکده حقوق شرکت نمایند. این آزمون LSAT و یا Law School Admission Test نامیده می شود. این آزمون سالیانه سه تا چهار بار برگذار می گردد. 3. دانشجویان در صورت قبولی در آزمون LSAT وارد دانشکده حقوق می شوند و بایستی بین سه تا چهار سال در رشته حقوق تحصیل نمایند. در پایان تحصیل به دانشجویان مدرک LL.B. و یا لیسانس حقوق داده خواهد شد. 4. پس از کسب مدرک L.L.B. فارغ التحصیلان بایستی حدود یک سال به عنوان کارآموز در یکی موسسه حقوقی و زیر نظر یک وکیل کارآموزی نمایند. در این مرحله متقاضی زمینه اختصاصی فعالیت حقوقی خود را انتخاب خواهند نمود. 5. پس از دوره کارآموزی، متقاضی باید در آزمون وکالت شرکت نمایند. این آزمون Bar Examination نامیده می شود. در صورت قبولی متقاضی عضو انجمن وکلا شده و می تواند به عنوان وکلی رسمی فعالیت نماید. 6. در صورت علاقه به ادامه تحصیل در رشته حقوق، متقاضیان دارای مدرک LL.B. می توانند در مقطع کارشناسی ارشد حقوق که LL.M. نامیده می شود و پس از آن در مقطع دکتری PhD of Law تحصیل نمایند. مدرک Juris Doctor of Law یکی از رشته های حقوق دانشگاه های کانادا و آمریکا رشته Juris Doctor of Law و یا JD نامیده می شود. علیرغم دارا بوده عنوان Doctor در این رشته، مدرک JD همسطح با مدرک لیسانس حقوق LL.B. می باشد و به عنوان Professional Doctorate نامیده می گردد. برخی از دانشگاه های کانادا و آمریکا دارای این رشته هستند. یکی از دلایل تغییر نام این رشته در برخی از دانشگاه های دنیا، دو مرحله ای بودن تحصیل در رشته حقوق در دانشگاه می باشد و بسیاری اعتقاد دارند که نباید این رشته لیسانس نامیده شود. شرایط اخذ پذیرش برای دانشجویان بین المللی پذیرش لیسانس حقوق برای شرکت در آزمون LSAT، اخذ پذیرش در دانشکده حقوق و کسب مدرک LL.B.، بسیاری از دانشگاه های کانادا و آمریکا می خواهد که متقاضیان حداقل دو سال در کانادا و یا آمریکا تحصیل کرده باشند. شرط اخذ پذیرش از رشته های عمومی لیسانس در کانادا و آمریکا، دارا بودن معدل دیپلم و پیش دانشگاهی با معدل حداقل 14 می باشد. پذیرش فوق لیسانس و دکتری حقوق اخذ پذیرش مقطع فوق لیسانس و دکتری از رشته های حقوق برای فارغ التحصیلان خارج از کانادا بویژه برای کسانیکه در سیستم آموزشی متفاوت از کانادا مدرک کارشناسی و یا کارشناسی ارشد دریافت کرده اند آسان نمی باشد. برای اخذ پذیرش از مقطع کارشناسی ارشد، متقاضیان بایستی دارای مدرک لیسانس حقوق با معدل بالای 16 باشند. برای اخذ پذیرش از مقطع دکتری، متقاضی باید دارای مدرک لیسانس و فوق لیسانس حقوق با معدل بالای 16 باشد. دارا بودن مدرک زبان IELTS با نمره حداقل 7 نیز برای اخذ پذیرش ضروری ی باشد. https://telegram.me/joinchat/AzYsVz-G5lIvSxgMoViq5Q
Hesam Moradi
2016-05-30 19:18:04
انواع بورس تحصیلی دوره های تحصیلات تکمیلی کمک هزینه تحصیلی به شکل های مختلف در بسیاری از دوره های تحصیلات تکمیلی دانشگاه ها در کانادا و آمریکا اعطا می گردد. معمولا دانشگاه های بهتر و ممتاز دارای بودجه های بالاتر و کمک هزینه های بیشتری نیز هستند. مهمترین شکل این کمک هزینه ها به صورت زیر می باشند. 1. بورسیه و یا Fellowship بورسهای تحصیلی داری انواع گوناگونی است که معمولا از سوی دانشكده ها یا شرکتها و موسسات خارج از دانشگاه به منظور تشویق در اختیار دانشجویان مستعد در تعدادی محدود قرار می گیرد. خصوصیت اصلی بورسها این است که بر خلاف کمک هزینه در قبال گرفتن آن لازم نیست کار بکنید. معمولاً برای کسب بورسیه نمره GRE و معدل دوران لیسانس و فوق لیسانس و حتی نمره زبان و توصیه نامه های اساتید مهم هستند. این مورد معمولاً توسط اداره تحصیلات تکمیلی دانشگاه بررسی می شود و بسیار رقابتی است. 2. دستیار تدریس و یا Teaching Assistant شما بعنوان TA یك استاد برای تدریس معرفی می شوید. وظیفه TA بصورت عمومی شامل نمره دادن، كمك به دانشجویان و اداره جلسات هفتگی می باشد. سمت شما بعنوان دستیار تدریس بستگی به نظر استادی دارد كه با وی همكاری دارید. دریافت TA به تسلط دانشجو به زبان انگلیسی و توانایی تدریس بستگی دارد. معمولاً دانشگاههای مختلف کلاسها و یا دوره هایی برای دانشجویان خارجی متقاضی TA دارند. 3. دستیار تحقیق و یا Research Assistant در موارد بسیاری اساتید از طریق تعریف پروژه های تحقیقاتی بویژه در رشته های مهندسی و بیولوژی بودجه ای کسب می کنند که قسمتی از این بودجه به دانشجویان فوق لیسانس یا دکترا بعنوان RA تعلق می گیرد. توجه: بورسیه ممکن است بر اساس نمره تافل یا جی آر ای نیز پرداخت گردد. در برخی دانشگاه ها بورسیه بر اساس تعداد واحد های درسی بین 800 تا 1500 دلار در هر درس می باشد. مهمترین دلایل عدم موفقیت دانشجویان خارجی در اخذ بورسیه: مشکلات اقتصادی باعث کاهش بودجه بسیاری از مراکز آموزشی از سوی دولت شده است. بسیاری از دانشگاه های کانادا و آمریکا در سال های اخیر از سوی دولت تحت فشار بوده اند تا هزینه های خود را کاهش دهند. هزینه آموزش یک دانشجوی خارجی در مقطع فوق لیسانس و دکتری بسیار بیشتر از درامد آن از شهریه تحصیل است. از سوی دیگر دولت کانادا و آمریکا معمولا تنها برای تحصیل دانشجویان داخلی (کانادایی و آمریکایی) به دانشگاه ها بودجه و کمک هزینه پرداخت می کنند. بنابراین در سال های اخیر دانشگاه ها تمایلی برای جذب دانشجویان خارجی همراه با بورسیه تحصیلی نشان نمی دهند (یا پرداخت کمک هزینه تحصیلی را تضمین نمی کنند) . مگراینکه فعالیت های تحقیقاتی دانشجویان خارجی بازدهی مالی و علمی داشته باشند و منجر به درامد زایی شود. نحوه اخذ کمک هزینه تحصیلی برای دوره های فوق لیسانس یا دکتری نحوه اخذ کمک هزینه برای دوره های فوق لیسانس و دکتری در دانشگاه ها متفاوت بوده و بستگی به رشته، دانشگاه محل تحصیل و گروه تحصیلی (Department) دارد. با این حال معمولا کمک هزینه های تحصیلی به صورت زیر به دانشجویان پرداخت می گردد. https://telegram.me/joinchat/AzYsVz-G5lIvSxgMoViq5Q
Hesam Moradi
2016-05-30 19:34:12
توجه بفرماييد🎺🎺🎺👇👇👇 دوستان عزيزم ما گروه شغل رو ازگروه اصلي جدا كرديم و خوشبختانه مطالب كاربردي و مفيد هم اونجا ارايه ميشه و با اعضاي حدود ٩٠٠ نفر بسيار مفيد هست ما فكر ميكنيم گروه تحصيل هم ميتونه كاربردي باشه تا مطالب دسته بندي باشه و بتونه بيشتر كمك كنه اگر موافق هستين اعلام بفرماييد. حسام مرادي🙏😊👆
Hesam Moradi
2016-05-30 19:53:07
دوستان اين گروه تازه تاسيس و در حال عضو گيري هستيم لطفا تحمل كنيد در گروه بمانيد
Hesam Moradi
2016-05-30 19:57:44
قوانين گروه ها ١.تايپ فارسي لطفا ٢.به هيچ عنوان اسم هيچ شخص يا شركتي رو در گروه نبريد دوستان. لطفا🙏 ٣.به هيچ عنوان لينك گروهي رو در گروه ها نگذاريد 🙏 خيلي مهم 🙏 ٤.خواهشن در رابطه با موضوعات گروه ها سوال كنيد و سوالات كامل باشه كه جواب كامل دريافت كنيد ٥. خواهشن چت نكنيد ممنون🙏🙏🙏 ٦ .سلامتي و آرزوي موفقيت براي همه عزيزان😊 https://telegram.me/joinchat/AzYsVz8h9TfzIOKJUyM7YQ
Hesam Moradi
2016-05-30 19:58:49
توجه ✌👇🙏🌷😊 همه چيز در كانادا اولين و كاملترين گروه قبل و بعد از مهاجرت به ما بپيونديد نيازمنديهاي ايرانيان كانادا https://telegram.me/joinchat/AzYsVz8h9TfzIOKJUyM7YQ ٢. مشاغل ايرانيان كانادا https://telegram.me/joinchat/AzYsVz3NXoY9a0gHLN-Xrw ٣.تحصيل ايرانيان كانادا https://telegram.me/joinchat/AzYsVz-G5lIvSxgMoViq5Q