حقوق مهاجرت - Page 1

About
اطلاع رسانی در زمینه قوانین و مقررات مهاجرت، اقامت، شهروندی و تابعیت و انواع ویزاها
حقوق مهاجرت
2017-07-08 14:08:02
حقوق مهاجرت (Immigration Law) آن دسته از قوانین و مقررات دولتی را تشکیل می دهد که به موضوعات مربوط به اقامت (residency)، شهروندی (Citizenship)، تابعیت (Nationality)، انواع مختلف ویزاها (Visa) و اخراج (Deportation) می پردازد. این قوانین از کشوری به کشور دیگر متفاوت است اما قوانین کشورهای مختلف نباید با ضوابط حقوق بین الملل در زمینه حقوق بشر و حقوق پناهندگان تعارض داشته باشد.
حقوق مهاجرت
2017-07-08 14:13:18
مهمترین مقصدهای مهاجرین معمولا کشورهای آمریکای شمالی و اروپای غربی و همچنین کشورهای اسکاندیناوی است. علت آنست که این کشورها دارای سیستم رفاهی قدرتمندتری نسبت به کشورهای دیگر هستند.
حقوق مهاجرت
2017-07-08 14:18:32
برنامه مهاجرت استانی نواسکوتیا در کانادا، روز 5 جولای بازگشایی و ظرف مدت خیلی کوتاهی بسته شد . این برنامه زیر شاخه اکسپرس انتری (Express Entry) بوده و مشاغل خاصی را پوشش می دهد. شرایط شرکت در این برنامه داشتن 67 امتیاز حضور در اکسپرس انتری یعنی داشتن ایلتس حداقل ۶ برای چهار مهارت و حداقل مدرک تحصیلی کارشناسی است. و تنها متقاضیانی می توانند در برنامه اکسپرس اینتری نواسکوتیا اقدام کنند که سابقه کاری آنها در لیست مشاغل مورد نیاز استان باشد و در این مشاغل مهارت بالایی داشته باشند. این مشاغل عبارتند از: 1- ممیز مالی ( کد 1111) 2- متخصصین در زمینه سرمایه گذاری، بانک و وام (کد 1114) 3- متخصصین بازاریابی و روابط عمومی ( کد 1123) 4- متصدی امور اداری و دفتری و منشی ( کد 1241) 5- حسابدار ( کد 1311) 6- مهندس عمران ( کد 2131) 7- متخصص تحلیل گر سیستم های کامپیوتری و شبکه ( کد 2171) 8- برنامه نویس کامپیوتر (کد 2174) 9- تکنسین شبکه کامپیوتری ( کد 2281) 10- پشتیبانی امور مشتریان شبکه کامپیوتری (کد 2282) 11- پزشک پرستار ( کد 3012) 12- بهیار (کد 3233) 13- استاد کالج و مراکز فنی و حرفه ای ( کد 4021) 14- مشاوران حقوقی (کد 4211) 15- مددکار اجتماعی (کد 4212) 16- کارمند فروش (کد 6235)
حقوق مهاجرت
2017-07-08 14:24:06
فرم N-400 برای درخواست تابعیت آمریکا. این فرم ها دارای جزئیات فراوانی است و حتما باید با کمک یک مشاور حقوقی تکمیل شود:
حقوق مهاجرت
2017-07-08 14:24:43
چک لیست اسناد و مدارکی که باید به همراه فرم N-400 ارائه شود:
حقوق مهاجرت
2017-07-08 14:27:01
کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای صدور ویزای شنگن از مقررات یکسانی تبعیت می کنند. این مقررات آیین نامه های اتحادیه اروپا هستند که برای همه کشورهای عضو لازم الاجرا تلقی می شوند.
حقوق مهاجرت
2017-07-08 14:29:34
تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا به غیر از بلغارستان، کرواسی، قبرس، ایرلند، رومانی و بریتانیا عضو ناحیه شنگن هستند. بنابراین با ویزای شنگن امکان ورود به شش کشور مذکور وجود ندارد.
حقوق مهاجرت
2017-07-08 14:29:46
البته چهار کشور ایسلند، نروژ، سوئیس و لیختن اشتاین عضو اتحادیه اروپا نبوده اما عضو شنگن هستند.
حقوق مهاجرت
2017-07-08 14:30:56
دستور العمل نحوه پر کردن فرم N-400 برای کسب تابعیت آمریکا از طریق Naturalization:
حقوق مهاجرت
2017-07-08 14:33:01
برخی امتیازات دریافت ویزای تحصیلی برای کشور کانادا عبارتند از: • روند صدور ویزای تحصیلی بسیار کوتاه بوده و در صورت اخذ پذیرش تحصیلی و انجام امور مربوطه از طریق سفارت کانادا در آنکارا در کمترین زمان ممکن می توان وارد کشور کانادا شد . • با تکمیل یک دوره تحصیلی ۲ ساله در کانادا می توان از ۵ امتیاز جهت درخواست اقامت دائم برخوردار شد . • بر اساس مصوبه اخیر وزارت مهاجرت و شهروندی، دانشجویان می توانند پس از طی دو سال از تحصیل، از داخل کانادا برای اخذ اقامت دائم درخواست نمایند. • امکان تقاضا برای اقامت دائم جهت افراد دارای ویزای تحصیلی از داخل کانادا میسر بوده و زمان لازم جهت روند این امر کمتر از زمان مورد نیاز در صورت اقدام از خارج از کانادا است . • از آنجا که حداقل ۳ سال اقامت جهت اخذ شهروندی کانادا لازم است، هر سال تحصیل در کانادا با ویزای تحصیلی معادل ۶ ماه اقامت محسوب شده، لذا این افراد پس از اخذ اقامت دائم سریعتر موفق به دریافت شهروندی می شوند . • در بعضی موارد پس از دریافت ویزای تحصیلی تحت شرایطی اقدام جهت تقاضای اقامت دائم عملی تر است . • پس از اخذ اقامت، یافتن کار با داشتن مدرک از موسسات آموزش عالی کانادا ساده تر است . • البته شهریه تحصیل برای دانشجویان بین المللی حدود ۳ برابر مهاجرین و شهروندان عادی است . متوسط شهریه برای یک سال با هزینه های اقامت در حدود ۲۰ الی ۲۵ هزار دلار کانادا است .بنابراین کسانی که از وسع مالی لازم برخوردار نیستند ، بهتر است در صورت داشتن شرایط ، ابتدا مراحل مهاجرت را طی نمایند و سپس ادامه تحصیل دهند. • اخذ پذیرش تحصیلی می تواند مستقیما توسط فرد متقاضی یا وکلا و شرکت های حقوقی انجام گیرد. • ویزای تحصیلی حداکثر تا پایان تحصیل اعتبار دارد مگر اینکه دانشجو بتواند امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر را فراهم کند.