متاهلین کانادا - Page 1

About
هدف این گروه کمک دوستان به یکدیگر جهت تسهیل پروسه اخذ ویزای همراه کشور کاناداست. همچنین دوستان تجربه و اطلاعاتشون در زمینه زندگی متاهلی در کانادا را با سایرین به اشتراک میگذارند. لینک گروه متاهلین کانادا https://telegram.me/joinchat/BYk2pj79z_vkKidC9smOww
Phoenix
2016-07-27 09:02:19
هدف این گروه کمک دوستان به یکدیگر جهت تسهیل پروسه اخذ ویزای همراه کشور کاناداست. همچنین دوستان تجربه و اطلاعاتشون در زمینه زندگی متاهلی در کانادا را با سایرین به اشتراک میگذارند. لینک گروه متاهلین کانادا https://telegram.me/joinchat/BYk2pj79z_vkKidC9smOww
Phoenix
2016-07-27 09:57:23
من قصد دارم همزمان با ویزای داشنجویی خودم برای ویزای open work permit همسرم هم از طریق اکانت خودم اقدام کنم. کسی این کار رو کرده اینجا؟
Phoenix
2016-07-27 09:57:32
مدارکی که قصد دارم برای ویزای open work permit همسرم قرار بدم: گواهی عدم سو پیشینه سند ازدواج فرم اطلاعات خانوادگی فرم family representative گواهی بانک خودش و ساپورترمون (پدر من) رزومه گواهی کار و جاب آفر مدارک تحصیلی لیسانس و ارشد مدارک پزشکی مادر توضیحاتی در مورد تای توضیحاتی در مورد puprpose of travel پاسپورت شناسنامه سابقه بیمه سند خونه پدر همسرم و پدر خودم به علاوه همه مدارک مورد نیاز برای استادی پرمیت ک برای خودم گذاشتم. لطفا اگر کم یا زیادی بهم هشدار بدین
Phoenix
2016-07-27 09:57:59
S.Nouruzi: برای همراه مدارکی که باید آپلود بشود: مدارک متقاضی اصلی که دانشجو می باشد مثل بالاست به اضافه محلی برای آپلود مدارک ازدواج و بخش همسر به شکل زیر است: IMM5257 Application Additional Family Information IMM5645 IMM5713E Passport or travel document Digital Photo فرمهای اختیاری: Schedule(IMM5257B) , letter of explanation در letter of explanation می توان مدارک مالی و شغلی همسر، سند ملکی، گواهی عدم سوپیشینه و.... و نامه ای را گذاشت که در آن توضیح دهید چرا همسرتان برای چنین ویزایی درخواست کرده و هدفش از آمدن چیست و .... تمام مطالب بالا تنها جرقه ای است برای اینکه از کجا باید شروع کرد بهترین، کامل ترین و موثق ترین راه برای اطمینان از مراحل اپلای برای ویزا به صورت آن لاین فقط و فقط سایتهای معرفی شده می باشد لطفا قبل از هر اقدامی موارد داخل سایت سفارت در آنکارا یا ابوطبی و سایت cic را با دقت بخوانید.
MehD
2016-07-27 10:00:59
دوستان 1 سوال دارم، دقیقا در قسمت purpose of travel چی باید بزاریم. من یه سری توضیحات درباره هدف مهاجرت در exp letter نوشتم و مدارک نظیر سابقه کار بیمه و فیش حقوقی و تای های همسرم رو گذاشتم ولی نمیدونم ایجا چی باید بذارم.
Phoenix
2016-07-27 10:02:53
دقیقا. این سوال منم هست. چون هدف از سفر واضحه ک در درجه اول همراهی همسر هست. حالا باید چی رو توضیح داد؟ دوستانی ک سابمیت کردن ویزای همراه رو لطفا پاسخ بدن.
H Rezaei M
2016-07-27 10:53:39
باید همون حرفای عادی رو بگین ک همسرم تنهاس و میام ساپورتش کنم و اینا !نه اینکه فک کنین آفیسر ازتون یه سند چشم انداز بخاد 😃
Phoenix
2016-07-27 10:54:56
MehD
2016-07-27 10:55:00
توی اون قسمت آیا نباید هیچ سندی برای حرفات ارائه بدی؟ اگه درست یادم باشه proof میخواد.
H Rezaei M
2016-07-27 10:57:11
آره اما فک کنم ما یک بار گذاشتیم:-؟ ینی یک فایل رو دو جا نذاشتیم:-؟ من چون خوپم سابمیت نکردم زیاد از ترتیب مدارک آگاه نیستم فقط لتر رو نوشتیم و اینکه هر مدرکی کجا گذاشته بشه رو همسرم تصمیم گرف