مهاجرت به آمریکا - Page 1

About
گروه مهاجرت به آمریکا قوانین و لینک گروه: ⛔️مطالب غیرمربوط باگروه ممنوع ⛔️گذاشتن لینک ممنوع ⛔️مزاحمت و توهین ممنوع لینک گروه: https://t.me/joinchat/FIiWWkR_JmcXjp2ap24Ydg
Deleted User
2017-07-17 04:29:52
گروه مهاجرت به آمریکا قوانین و لینک گروه: ⛔️مطالب غیرمربوط باگروه ممنوع ⛔️گذاشتن لینک ممنوع ⛔️مزاحمت و توهین ممنوع لینک گروه: https://t.me/joinchat/FIiWWkR_JmcXjp2ap24Ydg
fαιsჩაქ
2017-07-17 07:04:08
😐😐😐از این ۱۶ نفر کسی تو آمریکا هست😐😐
Deleted User
2017-07-17 07:05:06
💢Romina💢
2017-07-17 09:45:00
سلام صبح به خیر بخشی از تغییرات دستوری امور کنسولی وزارتخارجه آمریکا پروندهای دارای نقص مدارک با صلاحدید آفیسر فقط بعد از رفع نقص وارد ap خواهند شد داشتن سابقه خدمت سربازی الزام ap نخواهد بود این امر طی دو هفته گذشته ثابت شد و تعداد قابل توجه ای متقاضی با کارت پایان خدمت ویزا یکضرب دریافت کردند سوابق کاری تحصیلی و تجاری و سفر متقاضی ویزا اولویت اول امنیتی خواهد بود سوابق مالی و مدارک بانکی با دقت بیشتری چک خواهد شد در دادن حساب بانکی بسیار وقت کنید چناچه شغل شما با گواهی پس انداز تطابق نکند دچار مشگل خواهید شد پاسپورتهای قدیمی خود را در دسترس داشته باشید چنانچه بستگانی در امریکا دارید سعی کنید همزمان با درخواست فرم ۵۵۳۵ کپی گرین کارت یا پاسپورت فامیل درجه یک به سفارت مربوطه ارسال کنید متقاضیان ویزا که در حالت ap هستند در صورت ارائه اطلاعات شخصی بیشتر و موافقت آفیسر مسول پرونده اجازه ورود به آمریکا دریافت خواهد کرد
Mazyar
2017-07-17 09:45:59
سلام.ممنون🙏🙏
💢Romina💢
2017-07-17 09:46:31
سلام،ممنون از شما
Nooshin Banki
2017-07-17 09:46:34
💢Romina💢
2017-07-17 09:49:11
‎✳️اطلاعيه مهم✳️ ‎خبرى خوش براى دانشجويان دور انديش مقطع ليسانس و فوق ليسانس و دكترا كه مدرك تافل و ايلتس ندارند 🎓 ‎قابل توجه متقاضيان پذيرش دوره هاى زبان از دانشگاه دولتى ‎📍كاليفورنيا ‎با توجه به اينكه اين دانشگاه جهت دوره هاى تابستان و پاييزه سال ٢٠١٧ -٢٠١٨اقدام به اخذ دانشجو مينمايد، و شركت ما بعنوان نماينده معتبر اين دانشگاه امكان اخذ اين پذيرش را براى عزيزان دارد،لذا اندسته از عزيزان كه تمايل به اخذ پذيرش دارند ، ميتوانند مدارك مورد نياز را براى ما ارسال كنند، لازم به ذكر است با توجه به روند تغييرات قوانين جديد اخذ ويزا و پايان محدوديتها ،جاى هيچ نگرانى براى اخذ ويزا نخواهد بود و مشاورين ما تا اخرين لحظه با شما همراه خواهند بود ‎به جهت حجم بالاى تقاضاى شما دانشجويان محترم ،لطفاً فقط مدارك مورد نياز جهت اخذ پذيرش را براى ما اسكن و ارسال نماييد تا در اولين فرصت پرونده شما تشكيل و بعد از دريافت هزينه اخذ پذيرش به دانشگاه إرجاع داده شود ‎نكته مهم ؛ جهت تشكيل پرونده هيچ هزينه اى دريافت نميگرد تا اطلاع ثانوى ‎لطفا مدارك خود را كه شامل ‎١-پرينت ترجمه شده حساب بانكى به مبلغ ١٢٠٠٠هزار دلار براى هر نَفَر كه اگر شخصى به عنوان همراه مثل همسر ، فرزند أضافه گردد مبلغ ٤٠٠٠هزار دلار به مبلغ فوق بايد أضافه شود ‎لازم به ذكر هست فقط مانده حساب جهت اخذ پذيرش مهم ميباشد نه گردش حساب ‎٢- اسكن صفحه اول پاسپورت ‎٣- فرم پيوست ‎👇👇👇👇 مدارك فوق را ‎به ادرس ايميل زير ارسال نماييد [email protected] ‎جهت هر گونه سوْال با شماره زير از طريق تلگرام ، واتس اپ ،ايمو ، وايبر ارتباط بگيريد ☎️+1-4246447697 @us_immigrant_services لطفا فيلم زير را با دقت ببينيد و نشر دهيد 👇👇👇👇👇👇🙏
💢Romina💢
2017-07-17 09:49:44
بدلیل پرسشهای متداول دانشجویان در زمینه قانون جدید او پی تی، این پست را به چند سئوال رایج در این زمینه اختصاص میدهیم. 🇺🇸⚖️🇺🇸⚖️🇺🇸⚖️ 1. در حال حاضر دارای ۱۷ ماه اجازه کار بر روی او پی تی می باشم. آیا این اجازه به طور اتوماتیک به ۲۴ ماه تبدیل می شود؟ خیر- کارت کار شما تا تاریخ انقضایی که روی کارت نوشته شده معتبر خواهند ماند مگر اینکه به پایان برسد یا فسخ شود. به طور معمول شما باید قبل از اینکه ۱۲ ماه او پی تی شما به پایان برسد برای تمدید اجازه کار اقدام نمایید. اما بطور موقتی اداره مهاجرت یک بازه زمانی بین ۱۰ می تا ۸ آگوست را درنظر گرفته است تا دانشجویان بتوانند بر اساس قانون جدید برای تمدید ۷ ماه اضافه اقدام نمایند. 2. چه دانشجویانی با داشتن ۱۷ ماه اجازه کار مشمول قانون جدید ۷ ماه او پی تی می شوند؟ برای اینکه بتوانید از قانون جدید بهره مند شوید باید شرایط ذیل را داشته باشید: باید تمامی ضوابط مندرج در قانون ذیل را داشته باشید؛ 8 CFR 214.2(f)(10)(ii)(C) باید فرم ۹۸۳ را را توسط خودتان (دانشجو) و کارفرما پرکرده و به اینترنشنال آفیس دانشگاه تحویل دهید؛ روزیکه برای تمدید اجازه کار اقدام میکنید باید ۱۵۰ روز از اجازه کار فعلی تان (۱۷ ماه) داشته باشید؛ باید ظرف مدت ۶۰ روز از زمانیکه اینترنشنال آفیس توصیه نامه را درخواست میدهد اقدام نمایید. 3. من قصد دارم تا برای ۷ ماه تمدید اضافه اقدام کنم، آیا کار خاصی باید در حال حاضر انجام دهم؟ اداره مهاجرت توصیه می کند تا دانشجویانی که قصد استفاده از ۷ ماه تمدید اضافه را دارند در اسرع وقت توصیه نامه مربوطه از اینترنشنال آفیس تحصیل نمایند و در اولین فرصت ممکن درخواست خود را ثبت نمایند. بهتر است تا لحظه آخر، ۸ آگوست ٢٠١٧، صبر نکنید. 4. ضوابط جدید برای کارفرمایانی که دانشجویان با تمدید قانون جدید او پی تی را استخدام می کنند چیست؟ قانون جدید همیچنین ضوابطی را برای کارفرمایان در نظر گرفته است من جمله اینکه کارفرما حتما باید ایی – وریفای باشد. E-verify آنها همچنین باید فرم ۹۸۳ را پر نمایند که قبلا این مورد جز ضوابط نبوده. در این فرم کارفرما تایید و تعهد می کند که به دانشجو حقوق و دستمزد پرداخت می نماید. به عبارت دیگر برای استفاده از قانون جدید پوزیشن حتما باید حقوق و مزایا به دانشجو پرداخت نماید و دانشجو مجاز نیست به طور رایگان برای کارفرما کار کند. همچنین کارفرما تایید و تعهد می کند که شرکت پرسنل و منابع کافی را جهت دادن آموزشهای لازم به دانشجو در اختیار دارد و اینکه دانشجو جای هیچ کارمند امریکایی را چه بصورت تمام وقت چه پاره وقت نخواهد گرفت. همچنین این موقعیت به دانشجو کمک خواهد کرد تا به اهداف آموزشی اش برسد. کارفرما همچنین باید بطور سالانه و در انتهای او پی تی ارزیابی از کار دانشجو ارائه دهد. همچنین طبق قوانین جدید اداره مهاجرت اجازه بازدید از محل کار را خواهد داشت تا مطمئن شود که تمامی قوانین مربوط به او پی تی جدید رعایت می شود.
💢Romina💢
2017-07-17 09:50:01
https://www.persianmirror.ca/?p=26781 عزيزان علت ديپورت دكتر دهنوى دور زدن تحريم ها و شركت هاى وابسته به تحريم بوده است و ربطى به قوانين جديد ندارد