مهاجرت و تحصیل در خارج از کشور - Page 1

About
بزرگترین گروه مهاجرت و اعزام دانشجو به خارج از کشور با مجوز رسمی وزارت علوم و وزارت کار شماره تماس 22226777-021 تماس مستقیم با کارشناسان 9099072965 کانال کارگاه ها و همایشها: @learn_how_to_apply @atiyeafarinan
مهاجرت و تحصیل در خارج از کشور
2016-01-02 08:13:26
گروه اعزام دانشجو آتیه آفرینان با سالها تجریه و داشتن مجوز رسمی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری ایران بزرگترین گروه اعزام دانشجو و مهاجرتی و دارای بزرگترین بانک اطلاعات تحصیل و اقامت در خارج از کشور میباشد اگر مهاجرت به خارج از کشور جهت تحصیل و یا اقامت در خارج از کشور هدف شماست غرور این انتخاب را با ما تجربه کنید
مهاجرت و تحصیل در خارج از کشور
2016-01-02 08:13:26
در این کانال ما تمامی سعی خود را می کنیم که تمامی اطلاعات واقعی و بروز جهت ادامه تحصیل و مهاجرت در خارج از کشور در اختیار شما قرار داده شود
مهاجرت و تحصیل در خارج از کشور
2016-01-02 08:13:26
تمامی مشاوره های این مرکز چه بصورت تلفنی و چه بصورت حضوری کاملا رایگان میباشد برای دریافت اطلاعات کامل با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید 02122226777
مهاجرت و تحصیل در خارج از کشور
2016-01-02 08:13:26
گروه آتیه آفرینان با همکاری موسسات اعزام دانشجو و مهاجرتی بزرگترین گروه اعزام دانشجو را تشکیل داده است
مهاجرت و تحصیل در خارج از کشور
2016-01-02 08:14:03
چرا تحصیل در اتریش اتریش در حال حاضر یکی از پر طرفدارترین کشورهای دنیا برای ادامه تحصیل میباشد و سالانه هزاران متقاضی از سراسر دنیا برای ادامه تحصیل وارد این کشور میشوند. در زیر مهمترین ترین دلایل تحصبل در اتریش آورده شده است : تحصیل در اتریش • دارا بودن دانشگاه های ممتاز اروپا و جهان با رتبه زیر 100 • شهریه پایین (380 تا 750 یورو در هر ترم) • ورود به دانشگاه بدون نیاز به مدرک زبان انگلیسی • هزینه مناسب زندگی (500 تا 600 یورو برای هر نفر) • رفاه و کیفیت زندگی بالا • شرایط مناسب برای یادگیری زبان آلمانی قبل از شروع کلاسهای دانشگاه • وین، پایتخت اتریش ، مقر کشورهای صادرکننده نفت (OPEC) و سازمان توسعه صنعتی اروپا • رتبه نخست بهترین شهر دنیا برای زندگی در سال ۲۰۱۲ (برای چندمین سال متوالی ) • رتبه پنجم بهترین شهر دانشجویی دنیا در سال ۲۰۱۲ (طبق رتبه بندی سایت معتبر QS ) • اخذ پذیرش و تحصیل در بهترین دانشگاه های اروپا با رنکینگ کمتر از ۱۰۰ در دنیا و رنکینگ کمتر از ۱۵ در اروپا • اخذ پذیرش تحصیلی و ویزای اقامت تحصیلی کشور اتریش از مقطع لیسانس تا فوق لیسانس و دکترا در کلیه رشته های علوم پزشکی – فنی و مهندسی و هنر با امکان تغییر رشته در کلیه سطوح در قلب اروپا و کشور زیبای اتریش و شهر وین و دیگر شهرهای دانشگاهی و با پشتیبانی کامل جهت اسکان کامل در با امن ترین و ارزان ترین کشور اروپای غربی و مرکزی • امکان انتقال دانشجوی مشغول به تحصیل به دانشگاه های ممتاز اتریش • هزینه تحصیل ترمی بین ۳۸۰ تا ۷۴۰ یورو می باشد . • مهد تمدن ، موسیقی و هنر دنیا • عدم نیاز به مدرک زبان آلمانی برای تحصیل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد • عدم نیاز به مدرک زبان انگلیسی برای مقطع دکترا ! • امکان اخذ پذیرش در مقطع دکترا • قابل مقایسه نبودن کیفیت آموزشی دانشگاههای اتریش با بسیاری از کشورها به لحاظ شهریه و کیفیت آموزشی • شرایط تحصیل در اتریش قابل مقایسه با بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله هلند که شهریه ی دوره کارشناسی آن ۷۲۰۰ یورو و شهریه کارشناسی ارشد آن ۸۵۰۰ یورو می باشد نیست و علاوه بر شهریه بالا ، داشتن مدرک زبان هم الزامی می باشد و معمولا اخذ پذیرش در مقطع دکترا صورت نمی گیرد و در صورت اخذ با شرایط سخت و خاصی پذیرش صورت می گیرد. • امکان اخذ ویزای تضمینی برای دانشجو و خانواده دانشجو با شرط بازگشت مبلغ پذیرش درصورت عدم اخذ ویزا • امکان ترانسفر واحدهای گذرانده شده دانشجویان دانشگاههای سراسری و آزاد به دانشگاه وین و اخذ مدرک از دانشگاه وین • امکان گرفتن ویزای یک ساله و سفر به سایر کشورهای اروپایی و همچنین امکان تمدید این نوع ویزا تا 2 سال حتی برای گذراندن دوره های زبان آلمانی در کشور اتریش • امکان دریافت یک مدرک لیسانس دیگر با گذراندن دوره یک ساله در دانشگاه وین برای کسانی که لیسانس از دانشگاههای ایران دارند
مهاجرت و تحصیل در خارج از کشور
2016-01-02 08:21:23
برای ورود به دانشگاههای اتریش در مقطع کارشناسی ، متقاضی می بایست دانشجوی در حال تحصیل در دانشگاههای آزاد و یا دانشگاههای سراسری داخل کشور یا کشورهای دیگر باشد و یا اینکه قبولی در کنکور سراسری را داشته باشند . متقاضیان کارشناسی در اتریش در صورت نداشتن مدرک زبان آلمانی باید پس از ثبت نام در دانشگاه برای آموختن زبان آلمانی و دوره های پیش نیاز ثبت نام کنند. داشتن مدرک زبان آلمانی برای ورود به دانشگاههای اتریش اجباری نمی باشد البته متقاضیان می توانند دوره های زبان را در ایران نیز بگذرانند. طول این دوره بین یک تا دو ترم می باشد که به خود دانشجو بستگی دارد . تدریس در مقطع کارشناسی در دانشگاههای اتریش به زبان آلمانی می باشد. نکته دیگر اینکه متقاضیانی که مشغول به تحصیل هستند و تعدادی از واحدهای خود را در دانشگاههای ایران گذرانده اند احتیاجی به گذراندن مجدد این واحد ها ندارتد و می توانند این واحدها را در دانشگاههای اتریش تطبیق واحد دهند. @applyabroadnow
مهاجرت و تحصیل در خارج از کشور
2016-01-02 09:19:39
جاذبه های توریستی اتریش
مهاجرت و تحصیل در خارج از کشور
2016-01-02 09:19:42
کارشناسی ارشد در اتریش,شرایط پذیرش کارشناسی ارشد در اتریش,فوق لیسانس در اتریش کارشناسی ارشد اتریش تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در اتریش : داوطلبانی که کارشناسی را از دانشگاههای آزاد و یا سراسری کسب کرده اند می توانند برای مقطع کارشناسی ارشد در اتریش اقدام کنند اما شرایط ورود به مقطع کارشناسی ارشد در اتریش بستگی به دانشگاههای اتریش دارد زیرا سطح تحصیل در اتریش به نسبت ایران یک سال جلوتر است و ممکن است بعضی از واحدهای کارشناسی پذیرفته شود و داوطلب یک سال پایین تر بنشیند و بعد بصورت پیوسته وارد مقطع کارشناسی ارشد شوند . در اکثر مواقع فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد باید پیش نیاز بگذرانند و سپس میتوانند وارد دوره کارشناسی ارشد شوند ولی برای فارغ التحصیلان دانشگاه سراسری امکان ورود مستقیم به مقطع کارشناسی ارشد بالا میباشد (اگر کمتر از 30 ECTS پیش نیاز به آنها بخورد). البته بطور کلی باید مدارک تحصیلی به اتریش فرستاده شود و خود دانشگاه با توجه به ریز نمرات متقاضی تعیین کند که شخص از چه ترمی در اتریش می تواند شروع به ادامه تحصیل نماید شهریه دوره های کارشناسی ارشد در اتریش بین 17 تا 760 یورو می باشد (در حال حاضر در بسیاری از دانشگاه ها هم این شهریه را دریافت نمی کنند) که می بایست در ابتدای هر سال تحصیلی به دانشگاه پرداخت گردد. اما در بعضی از دانشگاه ها - مانند دانشگاه صنعتی گراتس (TU-Graz) اين شهريه به دانشجويان ایرانی برگشت داده میشود. دانشجویان کارشناسی ارشد اجازه 20 ساعت کار در هفته را دارا میباشند. اکثر رشته ها در مقطع کارشناسی ارشد در اتریش ارائه میگردد. در اکثر رشته ها پذیرش مستقیم و به صورت قطعی صادر می شود اما رشته های علوم پزشکی و پیرا پزشکی، داروسازی، روان شناسی، و تعدادی دیگر از رشته ها دارای آزمون ورودی است که لازم است فرد بعد از دریافت ویزا به اتریش رفته و در آزمون و مصاحبه ورودی شرکت نماید . داوطلبانی که این مرحله را با موفقیت به پایان ببرند میتوانند با اخذ ویزای دانشجویی وارد اتریش شده و تحصیل خود را آغاز نمایند. @applyabroadnow
مهاجرت و تحصیل در خارج از کشور
2016-01-02 09:19:42
دوره دکتری در اتریشدکتری در اتریش در بین تمامی کشورهای اروپایی می توان گفت اتریش بهترین کشور برای ادامه تحصیل از نظر شرایط زندگی و هزینه ها میباشد. برای ورود به دوره دکتری در اتریش متقاضی میباست مدرک کارشناسی ارشد خود را از یکی از دانشگاههای معتبر در ایران و یا خارج از کشور اخذ نمده باشد دوره دکتری در اتریش به دو صورت ارائه میگردد یک سری رشته ها که توسط خود دانشگاه معرفی میگردد و یکسری از رشته ها که باید استاد سوپروایز پیدا شود که اکثر رشته ها بصورت پیدا کردن استاد سوپروایزر میباشد بطور کلی مهمترین قسمت در اخذ پذیرش در دوره دکتری آشنایی با اساتید دانشگاهها و پیدا کردن استاد سوپروایزر مناسب میباشد . دوره دکتری به زبان آلمانی و انگلیسی ارائه میگردد،داشتن مدرک زبان برای ورود به دانشگاهها الزامی نمی باشد و می توان بدون مدرک زبان پذیرش گرفت و دوره زبان را در اتریش گذراند. شهریه دوره های دکترا در اتریش در حدود سالیانه 380 یورو می باشد که می بایست در ابتدای هر سال تحصیلی به دانشگاه پرداخت گردد (در حال حاضر در بسیاری از دانشگاه ها هم این شهریه را دریافت نمی کنند) . اما در بعضی از دانشگاه ها - مانند دانشگاه صنعتی گراتس (TU-Graz) - اين شهريه به دانشجويان ایرانی برگشت داده میشود.در خیلی از مواقع پذیرش دوره دکتری با بورسیه میباشد که در این حالت علاوه بر اینکه دانشجو شهریه ای پرداخت نمیکنند حقوق نیز از دانشگاه دریافت مینماید دانشجویان دکتری اجازه 20 ساعت کار در هفته را دارا میباشند. مدارک مورد نیاز برای اقدام جهت اخذ پذیرش در دوره دکترا در اتریش عبارتند از: 1. کپی تمام صفحات پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه 2. دوازده قطعه عکس رنگی 3. ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی 4. ترجمه رسمی و تایید شده مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد 5. ترجمه رسمی و تایید شده ریز نمرات کارشناسی و کارشناسی ارشد 6. دو عدد توصیه نامه از اساتید قبلی 7. رزومه 8. بیانیه هدف (Statement of Purpose ) 9. مدرک زبان انگلیسی و یا آلمانی (در صورت وجود) 10. پروپزال 11. گواهی اشتغال به تحصیل (در صورت وجود) 12. گواهی عدم منع تحصیل (N.O.C ) از دانشگاه محل تحصیل قبلی قبل از تهیه مدارک بخصوص رزومه،توصیه نامه وپروپزال حتما با ما مشورت کنید. گروه آتیه آفرینان بعنوان تخصصی ترین مرکز اخذ پذیرش از دانشگاههای اتریش اخذ پذیرشها را بطور تضمینی انجام میدهد مشاوره های این مرکز بصورت رایگان میباشد قبل از هر کاری حتما با مشاورین ما مشورت نمایید @applyabrodnow
مهاجرت و تحصیل در خارج از کشور
2016-01-02 09:19:42
فیلم کوتاهی از دانشگاه وین @applyabroadnow