گروه فرصت مطالعاتی سوئد - Page 1

2018-07-02 19:18:59
سلام واسه مهاجرت از طریق تحصیل نیازه وقت گرفته شه؟یا مستقیما انلاین مدارک اپلود میشه؟
Ali Fallah
2018-07-02 16:30:43
https://www.numbeo.com/cost-of-living/in/Norrkoping-Sweden هزینه زندگی در شهر های مختلف جهان.
فرزانه
2018-07-02 13:59:47
من هم فکر میکنم برای بچه های بورس باشه. باز هم باید سوال کرد.
Somaye
2018-07-02 13:48:52
✔️نحوه تشکیل پرونده دانشجویی جهت معافیت از پرداخت عوارض خروج از کشور دانشجویان خارج از کشور می توانند با تشکیل پرونده در کنسولگری های ایران در کشور محل تحصیل از پرداخت عوارض خروج معاف شوند. فرایند این کار به ترتیب زیر است: ابتدا در سامانه تاک تشکیل پرونده دانشجویی دهید و کد رهگیری دریافت نمایید. طریقه ی باز کردن پرونده به این صورت هست که ابتدا در سایت ‏http://tak.mfa.ir ثبت نام می کنید. در قسمت پرونده تحصیلی مدارک مورد نیاز را آپلود می کنید و فرم را ارسال می نمایید. سپس در قسمت تأیید مدارک، درخواست تأیید مدارک را به نمایندگی (سفارت) مورد نظر می فرستید، معمولا تأیید مدارک از چند ساعت تا دو روز کاری زمان می برد. سپس با مدراک زیر به سفارت ایران در محل تحصیلتان مراجعه کنید. پس از پر کردن فرم های مربوطه و در صورت وجود نداشتن مشکل در مدارک، در گذرنامه شما مهر عوارض خروج دانشجویی زده می شود. ◀️ مدارک مورد نیاز: پاسپورت شناسنامه کارت ملی کارت اقامت گواهی اشتغال به تحصیل آخرین مدرک تحصیلی در ایران یک قطعه عکس کد رهگیری یک سری کپی از تمامی مدارک بالا ◀️ با این مهر شما به مدت یک سال، مجموعا سه بار می توانید از کشور خارج شوید بدون اینکه عوارض خروج پرداخت نمایید. همچنین مجموع مدت زمانی که در ایران اقامت دارید نباید بیشتر از ۴ ماه شود.
سلام این مراحل برای دانشجویانی که خارج از کشور در حال تحصیل اند؟ بچه های فرصت چه جوری از پرداخت عوارض معاف شوند؟
🍁Sanaz🍂
2018-07-02 12:39:58
خواهش میکنم
فرزانه
2018-07-02 11:54:01
دوستان عزیز اگر کسی توی این روزها سفارت میره لطفا یه پیام بده، من یه سوال مهم داشتم، خیلی ممنون ☘
فرزانه
2018-07-02 10:12:24
✔️نحوه تشکیل پرونده دانشجویی جهت معافیت از پرداخت عوارض خروج از کشور دانشجویان خارج از کشور می توانند با تشکیل پرونده در کنسولگری های ایران در کشور محل تحصیل از پرداخت عوارض خروج معاف شوند. فرایند این کار به ترتیب زیر است: ابتدا در سامانه تاک تشکیل پرونده دانشجویی دهید و کد رهگیری دریافت نمایید. طریقه ی باز کردن پرونده به این صورت هست که ابتدا در سایت ‏http://tak.mfa.ir ثبت نام می کنید. در قسمت پرونده تحصیلی مدارک مورد نیاز را آپلود می کنید و فرم را ارسال می نمایید. سپس در قسمت تأیید مدارک، درخواست تأیید مدارک را به نمایندگی (سفارت) مورد نظر می فرستید، معمولا تأیید مدارک از چند ساعت تا دو روز کاری زمان می برد. سپس با مدراک زیر به سفارت ایران در محل تحصیلتان مراجعه کنید. پس از پر کردن فرم های مربوطه و در صورت وجود نداشتن مشکل در مدارک، در گذرنامه شما مهر عوارض خروج دانشجویی زده می شود. ◀️ مدارک مورد نیاز: پاسپورت شناسنامه کارت ملی کارت اقامت گواهی اشتغال به تحصیل آخرین مدرک تحصیلی در ایران یک قطعه عکس کد رهگیری یک سری کپی از تمامی مدارک بالا ◀️ با این مهر شما به مدت یک سال، مجموعا سه بار می توانید از کشور خارج شوید بدون اینکه عوارض خروج پرداخت نمایید. همچنین مجموع مدت زمانی که در ایران اقامت دارید نباید بیشتر از ۴ ماه شود.
خیلی ممنون
🍁Sanaz🍂
2018-07-02 10:00:34
✔️نحوه تشکیل پرونده دانشجویی جهت معافیت از پرداخت عوارض خروج از کشور دانشجویان خارج از کشور می توانند با تشکیل پرونده در کنسولگری های ایران در کشور محل تحصیل از پرداخت عوارض خروج معاف شوند. فرایند این کار به ترتیب زیر است: ابتدا در سامانه تاک تشکیل پرونده دانشجویی دهید و کد رهگیری دریافت نمایید. طریقه ی باز کردن پرونده به این صورت هست که ابتدا در سایت ‏http://tak.mfa.ir ثبت نام می کنید. در قسمت پرونده تحصیلی مدارک مورد نیاز را آپلود می کنید و فرم را ارسال می نمایید. سپس در قسمت تأیید مدارک، درخواست تأیید مدارک را به نمایندگی (سفارت) مورد نظر می فرستید، معمولا تأیید مدارک از چند ساعت تا دو روز کاری زمان می برد. سپس با مدراک زیر به سفارت ایران در محل تحصیلتان مراجعه کنید. پس از پر کردن فرم های مربوطه و در صورت وجود نداشتن مشکل در مدارک، در گذرنامه شما مهر عوارض خروج دانشجویی زده می شود. ◀️ مدارک مورد نیاز: پاسپورت شناسنامه کارت ملی کارت اقامت گواهی اشتغال به تحصیل آخرین مدرک تحصیلی در ایران یک قطعه عکس کد رهگیری یک سری کپی از تمامی مدارک بالا ◀️ با این مهر شما به مدت یک سال، مجموعا سه بار می توانید از کشور خارج شوید بدون اینکه عوارض خروج پرداخت نمایید. همچنین مجموع مدت زمانی که در ایران اقامت دارید نباید بیشتر از ۴ ماه شود.
فرزانه
2018-07-02 08:32:30
دوستان آیا کسی از شما یا دوستانتون در گروه های دیگه بودند که از دانشگاه نامه برای عدم پرداخت عوارض خروج از کشور بگیرند؟ آیا عملی بوده؟