Canada - Page 1

About
کانال کانادا برای جمع اوری اطلاعتی از قبل نحوه دریافت ویزا، و مواردی که راه دوستان را برای رفتن و زندگی بهتر در کانادا هموار می کند تهیه شده است برای تماس با امین از ایدی زیر استفاده کنید @aliagha
Canada
2017-01-15 18:30:29
🌟🌟لینک گروه های استان های کانادا🌟🌟 ✅استان آلبربا https://telegram.me/joinchat/BlviDT_meR9TW4Yrb1eT-A ✅استان برتیش کلمبیا https://telegram.me/joinchat/BlviDUBe9g0SSndQ-itowQ ✅استان مانیتوبا https://telegram.me/joinchat/BlviDUAsb9g0gh0qF1p2wA ✅استان نیوبزانیک https://telegram.me/joinchat/BlviDUBlsHhjH4XJmFXsCw ✅استان نیوفاندلند و لابرادور https://telegram.me/joinchat/BlviDUDGm04oPsT7KWErBw ✅استان نواحی شمال غرب https://telegram.me/joinchat/BlviDT-OTTjuPOQmxfUdUw ✅استان نوا اسکوشیا https://telegram.me/joinchat/BlviDUDQqWXdqDJFIreanA ✅استان نوناووت https://telegram.me/joinchat/BlviDUDr86ahMciqAcnw2Q ✅استان انتاریو https://telegram.me/joinchat/BlviDUEBfHf83pkO3XeruA ✅استان پرنیس ادوارد آیلند https://telegram.me/joinchat/BlviDUEx1zHgHKH3aNWzZA ✅استان کبک https://telegram.me/joinchat/BlviDUGQK3HgAAbRlXGJEQ ✅استان ساسکچوان https://telegram.me/joinchat/BlviDUD40iSZIcDWlkOFxQ ✅استان یوکان https://telegram.me/joinchat/BlviDUFfGwXv3dLHn5RcKQ 🌟🌟گروه ویزا های موقت کانادا🌟🌟 ✅راهنمایی دریافت ویزاهای ورک، استادی ، وزیتوری https://telegram.me/joinchat/BlviDT6mh_OdO7C8ry2IQA 🌟🌟گروه اپلای کانادا🌟🌟 ✅نحوه دریافت پذیرش از دانشگاه های کانادا https://telegram.me/joinchat/BlviDUEaYbEo5dpJBLd6TQ 🌟🌟گروه پرواز ها🌟🌟 ✅مشاوره در زمینه خرید انواع بلیط و یافتن همسفر و مسائل مربوط به لندینگ https://telegram.me/joinchat/BlviDUBL-YgRJ4NhRycYnQ 🌟🌟گروه بحث🌟🌟 ✅با توجه به این که چت کردن، بحث کردن شخصی برای مدت طولانی بین افراد محدود در همه گروه ها ممنوع هست برای ادامه بحث به این گروه می توانید مراجعه کنید https://telegram.me/joinchat/BlviDT7RCSOUzWCnGW7xtA 🌟🌟گروه ورد سریع به کانادا🌟🌟 ✅مشاوره در زمینه نحوه امتیاز دهی و آموزش نحوه تهیه مدارک و درخواست https://t.me/joinchat/AAAAAEAKfdbYLv0wGawTwQ 🌟🌟کانال کانادا🌟🌟 شامل راهنمایی و اطلاعات بیان شده در گروه های استان های کانادا، ویزای موقت و ... https://t.me/Canada_channel ✅برای تهیه مطلب و همکاری در اداره هر کدام از گروه ها لطفا با ایدی زیر تماس بگیرید: @Aliagha 🌟🌟برای یافت اخرین تغییرات و اضافه شدن گروه جدید به لینک زیر مراجعه کنید 🌟🌟 http://yazdpayment.com/telegram
Canada
2017-01-21 13:33:04
#visa This application package is for applicants in Iran: http://www.cic.gc.ca/english/information/applications/student.asp?countrySelect=IR#applications Ankara Visa office instructions http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/forms/IMM5816E.pdf توصیه می شود ولی فرم ها بعد از ساخت اکانتmycic از خود اکانت دانلود و تکمیل گردد نحوه ساخت اکانت mycic http://yazdpayment.com/create-mycic-account نحوه درخواست Study permit http://yazdpayment.com/study-permit Proof of Financial Support http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?115106-Proof-of-Means-of-Financial-Support letter of explanation http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?115040-letter-of-explanation مواردی که به عنوان Tie می توان در نظر گرفت. http://www.applyabroad.org/forum/showthread.php?114967-%D9%85%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D9%86%D9%88%D8%A7%D9%86-Tie-%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B8%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA
Canada
2017-01-21 13:53:39
#visa case specific enquiry لینک پر کردن کیس https://secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx?_ga=1.36193824.1463043570.1439178670
Canada
2017-01-21 13:54:36
#تای، #Tie #visa تای معمولا سه دسته هست اجتمای ، اقتصادی ، خانواده ای خانواده ای : مریضی افراد خانواده، تک فرزند بودن، تک پسر یا دختر بودن، سن زیاد پدر و مادر، همسر در ایران، داشتن فرزند، نامزد داشتن، ... اجتماعی، جاف افر، سربازی، تعهد ، شغل ، اجاره نامه خونه برای بعد از برگشت اقتصادی، سند خانه و هر داریی قابل قبول، شغل فیش حقوقی بالا و ... ه نظر بسیاری از دوستان فاکتور میزان وابستگی به کشور مبدا را در فاکتورهای مختلفی جستجو میکنندو مسلما فرمول ویيه ای برای این مطلب وجو ندارد اما به زعم خودم مواردی را لیست میکنم و امبدوارم دوستان باتجربه یا کسانی که به واسطه اقدام قبلی فیدبکب دریافت نموده اند موارد تکمیلی خویش را ارائه فرمایند: - وجود یا عدم وجود والدین در قید حیات و در صورت وجود، محل اقامت آنها - داشتن با نداشتن فامیل درجه یک در کشور مقصد - داراییهای غیر منقول و قابل ملاحظه فرد در کشور مبدا نظیر اسناد ملکی و زمین و... - داشتن Job Offer معتبر و قوی - داشتن سوابق کاری و درآمد مناسب قبلی در کشور مبدا - داشتن Self-Business یا شغل والدین با درآمد مناسب در مبدا - داشتن همسر و فرزند در مبدا(به ویژه فرزند) - رشته تحصیلی -سن و سال - وضعیت خدمت وظیفه و امکان خروج از کشور مبدا - وضعیت اقتصادی فرد در زمان اپلای - دانشگاه کشور مقصد و رشته و گرایش مربوطه - بازار کار کشور مقصد برای رشته مربوطه - مدارک ارائه شده در اپلیکیشن از جمله بخش Explanation and Cover letter و..... البته اینها همه حدسیات است و طبعا مجموعه ای از فاکتورها در ارزیابی ملاک قرار میگیرد که اطلاع دقیقی از نحوه آن در دست نیست. What are the connections to my home country that I can show? Here are some examples of connections that CIC will take seriously: Family – if you have family in your home country – spouse, children, parents and so forth – provide evidence such as copies of marriage certificates, birth certificates or bio-data pages from passports. Property – if you have property holdings in your home country, provide copies of titles, investment accounts, etc., with valuations if possible. Employment – if you are taking a leave of absence from an employer to study in Canada, provide an employment contract or letter from your employer confirming this fact. Obligations – if you are a leader in your community, or if you have responsibilities to others in your home country, provide documentation to show this. Affidavits from others stating you are required to perform a function in your home country are useful. Take time to think about any connection you have to your home country and provide some evidence of this in your application – it is a critical component for success. دوستان نظر و پیشنهادی دارند لطفا ذکر کنن اضافه شود
Canada
2017-01-21 13:59:16
#visa 🌟🌟Visa officers will also look at:🌟🌟 ✅TIE===Your ties to Canada and your country of residence —This includes immigration status, employment, family ties, property and other things that connect you to your country and to Canada. ✅Your travel history = ==Have you travelled outside your country? Have you been refused a visa to Canada or another country? Did you declare those refusals? Are you a serial applicant who has applied again and again in a variety of visa categories. If you don’t declare any prior refusals or misrepresent yourself in anyway, you can be ruled inadmissible to Canada for a period of 5 years. ✅Does your proposed course of study “make sense” given your personal circumstances, rather than just being a means to gain initial entry to Canada. Is what you will study consistent with your personal finances, study history and employment history. Are comparable programs widely available in India? If so, why do you plan to go to Canada? What will the return on investment be for you the applicant. ✅Do you have the academic and language skills to undertake the proposed study. Your previous scholastic record is a key aspect of the visa officer’s assessment. If you have had weak academic performance in your country with the benefit of a family support system and being familiar with teaching norms and expectations—the visa officer may be concerned about your potential to be successful at studying in Canada. Strong language abilities and prior academic success generally mean you will be better prepared and have a better chance of success studying in Canada. Studying in Canada involves a significant financial investment for applicants and their families. Sometimes when a student isn’t successful there is incentive to “recoup” the lost investment by remaining in Canada without authorization and working illegally
Canada
2017-01-29 18:14:22
#Visa #UCI What is a UCI? یو سی ای چیست؟؟ یک کد هشت رقمی مشخص هست که به افرادی که قبلا در CIC درخواستی ثبت کرده اند نبست داده می شود، و برای درخواست ها بعدی هم ثابت می ماند، لازم به ذکر هست در نامه بیومتریک یک کد 13 رقمی شامل یک حرف و 12 عدد هست که نباید با یو سی ای اصلی اشتباه گرفته شود، UCI stands for “unique client identifier.” It is also known as a client identification number (client ID). It appears on official documents you get from Citizenship and Immigration Canada (CIC). It has four numbers, a hyphen and four more numbers. (Example: 0000-0000). If you are applying to CIC for the first time, you will not yet have a UCI. If so, and you are filling out a form that asks for one, write “Not Applicable” or “N/A” in the space provided. If you are applying online and the form does not allow you to input “N/A,” leave the space blank. http://www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=013&top=4
Canada
2017-01-30 10:54:58
#Visa #photo Frame size یک عکس سه در چهار با شرایط زیر The final frame size of the photo must be at least 35mm x 45mm. The photographs must show a full front view of the head and tops of shoulders, with the face in the middle of the photograph. The size of the head, from chin to crown, must be between 31mm and 36mm. Digital dimensions are often expressed in pixels or DPI (dots per inch). The physical dimensions in pixels must be at least 420 x 540. Quality/resolution If an existing photo is being scanned, the minimum resolution must be 600 pixels per inch. File format The file may be submitted in JPEG or JPEG2000 format. The final size of the image should ideally be 240 kB (kilobytes), but not less than 60 kB. The image must be in colour (24 bits per pixel) in RGB colour space, which is the common output for most digital cameras.
Canada
2017-02-15 17:00:41
#Visa #pickup ✅برای پیکاپ ویزا، شما تنها به پاسپورت و پرینت نامه درخواست پاسپورت نیاز دارید، و اگر بخواهید این کار را به آژانس ها بسپارید، نیاز به یک فرم وکالت هم هست که معمولا خود آژانس ها دارن، و بهتون می دهند که پر کنید ما با بیشتر با شرکت ایران انکارا کار می کنیم چون مجوز حمل پاسپورت دارد، و چون تعداد ما زیاد هست به ما تخفیف دادن و همانند همکار حساب می کنند ، که برای استفاده این تخفیف باید اسمتون را برای من ارسال کنید که من در قالب لیستی که باید دارای تعداد زیادی اسم باشد به عنوان لیست تخفیف کاربران یزدپرداخت برای ایران انکارا ارسال شود ✅توجه کنید ممکن هست به خاطر کم بودن اسم ها وقتی شما پاسپورتون را تحویل ایران انکارا می روید اسم شما نباشد، ولی با توجه به این که ایران انکارا هزینه پیکاپ را بعد از پیکاپ دریافت می کنید شرکت یزد پرداخت سعی می کند تا ان موقع لیست را ارسال کند ✅بعضی وقت ها تعداد زیاد نمی شود یا به علت اشتباه اسمتون در لیست تخفیف یزد پرداخت نباشد باید با من تماس بگیرید تا هماهنگی های لازم را انجام دهم. شماره تماس 09131577221 ✅شرکت ایران انکارا تنها در روز های یک شنبه و چهار شنبه پاسپورت ها را می فرستد که باید سعی کنید روز قبلش پاسپورت را به دستشان رسانده باشید ✅پیکاپ ویزا معمولا یک هفته تا ده روز طول می کشد، ✅توجه کنید در هنگام پیکاپ ویزا پاسپورت شما اعتبار کافی برای ویزا داشته باشد در غیر این صورت باید پاسپورت را عوض کرده و با کپی پاسپورت قبلی پیکاپ کنید، که در برخی مواقع باعث شده است که فرایند پیکاپ طولانی تر و به بالای دو هفته برسد ✅نکته قابل تامل این که سفارت گاهی بعضی پاس ها را به مدتی طولانی نگه می دارد و ممکنه هست این زمان به یک ماه برسد پس هیچ وقت قبل از این که اطمینان پیدا کردن که ویزاتون پیکاپ شده بلیط تهیه نکنید در غیر این صورت هر گونه مشکلی بر عهده خودتان است ✅در صورتی که تهران نیستید، می توانید با هماهنگی که از طریق تلفن شرکت ایران انکارا انجام می دهید پاسپورت و مدارک را برای انها ارسال کنید، و بعد از پیکاپ انها پاسپورت را برای شما ارسال خواهند کرد. ✅شرکت یزد پرداخت تنها برای کمک به دانشجویان، تنها در زمینه تخفیف گرفتن عمل می کنید و هیچ مسئولیتی در زمینه نحوه عمل کرد شرکت ایران انکارا ندارد ✅اخرین قیمت پیشنهادی ایران انکارا به ما 120 هزارتومان می باشد و هر کس بیومتریک به جای جز انکارا رفته باشد باید مبلغ 61 لیر که هزینه وک انکارا هست نیز پرداخت کند که در کل در حدود 190 هزار تومان می باشد ✅برای تماس و هماهنگی با شرکت ایران انکارا از لینک زیر استفاده کنید http://www.iranankara.com/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%A7/
Canada
2017-03-18 18:04:45
#Invitation نامه دعوت نامه، یک نامه هست که از طرفی شخصی که کاناداست برای دعوت یک دوست یا اقوامش در کشور های دیگر نوشته می شود که باید دارای اطلاعات دعوت کننده مانند complete name, date of birth, address and telephone number in Canada, job title, whether you are a Canadian citizen or permanent resident, a photocopy of a document proving your status in Canada, such as a Canadian birth certificate, if you were born in Canada, a Canadian citizenship card, if you are a naturalized citizen, or a copy of your PR card or your IMM 1000 proof of landing, if you are a permanent resident, details of your family, such as names and dates of birth of your spouse and dependants (this is mandatory for the parent and grandparent super visa), and the total number of people living in your household, including people you sponsored whose sponsorship is still in effect (this is mandatory for the parent and grandparent super visa). وشامل اطلاعات دعوت شده مانند complete name, date of birth, address and telephone number, your relationship to the person, the purpose of the trip, how long the person plans to stay in Canada, where the person will stay, and how he or she will pay for things, and when the person plans to leave Canada. توجه کنید شما می توانید این نامه را با بردن در notary قانونی تر کنید یا تعهد به پرداخت هزینه، محل اسکان و باز گشت مدعو بعد از اتمام بازدید نماید ولی در کل تنها همین متن در یک کاغذ ساد ه با امضای شما کفایت می کند برای اطلاعات بیشتر می توانید به لینک زیر مراجعه نماید http://www.cic.gc.ca/english/visit/letter.asp
Canada
2017-04-01 21:02:49
#Visa #Ask ✅اصطلاح اسک یا درخواست مدارک، این موضوع وقتی صورت می گیرد که شما درخواست ویزا داده اید و افسر بعد از مشاهده مدارک شما از شما این درخواست را می کند، به این صورت که یک ابدیت جدید برای شما می اید، بعد در محل نامه ها یک نامه جدید می بیند که درباره مدارک خواسته شده و تا زمانی که فرصت دارید انها را اپلود کنید توضیح داده شده است و در بخش اپلود مدارک به تعداد مدارک خواسته شده محل اپلود وجود دارد. ✅لازم به این توضح هست که اسک شدن مسئله ای نگران کننده نیست، گاهی شما فراموش کردید که یک مدرک را اپلود کنید یا یک مدرک را اشتباه اپلود کردید یا نیاز به پر کردن یک فرم خاص مثل مسئله سربازی و غیره هست که افسر در نامه توضیح می ده، و تنها انها کافی است و نیاز به گذاشتن دیگر مدارک نیست ✅اما شایع ترین اسک که اسک CV و Client Information که همون هفت تا سوال اسک هست برای رفتن پرونده شما برای بررسی بک گروند و سکیورتی چک می باشد، که در این جا معمولا برای دوستان سوال می شه که این ها را ما در پرونده گذاشتیم، اصلا جای نگرانی نیست چه گذاشته باشید قبلا و چه نگذ اشته باشید این سوال ها پرسیده می شود چون برای یک اژانس دیگر فرستاده می شود، و معمولا به صورت زیر می باشند CV/Resume: A document containing a brief description of your education, qualifications که سی وی را خواست که یکم شمال تحصیل شما و توانایی های شماست Client Information: Supplementary information که منظور همان هفت سوالی هست که در صفحه دوم ، فرم اسک اورده شده هست، و خواسته شده که در همان جا پر گردد ولی بعضی دوستان به علت داشتن تعداد مقاله زیاد یا نیاز به توضیح ، یک فایل ورد را بداشته بالای ان را به صورت صفحه دوم کامل می کنند، یعنی عنوان SUPPLEMENTARY INFORMATION REQUEST بعد فایل نامبر File Number: بعد نام و نام خانوادگی Name and Surname: و بهتر هست که شماره uci شما که در صفحه اول اورده شده است بنویسید سپس در ادامه سوال ها را یکی یک نوشته و توضیح می دهیم، توجه کنید تنها به سوال ها جواب کوتاه و مختصر داده شود و از توضیح مطالب دیگر و اضافه خود داری گردد 1- Intended field of study/work in Canada مو ضوع یا زمینه ای که می خواهید روی ان در کانادا کار کنید و یک توضیح خیلی مختصر 2- Proposed thesis (if applicable) عنوان پایان نامه ی پیشنهادی در صورت وجود و کمی توضیح 3- Intended supervisor in Canada (if applicable) اسم و ادرس و اطلاعات تماس استاد راهنمای شما در کانادا 4- Supervisor in Iran for previous studies اسم و ادرس و اطلاعات تماس استاد راهنمای قبلی شما در ایران 5- List of publications and research papers لیست مقاله و کار های تحقیقی شما 6- Source(s) of funding for duration of stay in Canada محل تامین فاند شما هنگام اقامت در کانادا، تنها بیان محل کافی است مانند Myself, Parents, University 7- Upon return to Iran, what employment plans do you have in place? At which company or organisation and in what field of work? a- Name of company در صورت داشتن جاب افر، اسم شرکت و دانشگاهی که از ان جاب افر دارید، در غیر این صورت اگر جای مد نظرتان هست، مثل دانشگاهی که درس خوانید یا شرکتی که فکر می کنید می توانید در ان کار کنید b- Duties در صورت مشخص بودن یک توضیح کوچک c- Name of supervisor(s) در صورت مشخص بودن تنها اسم فرد 💢توجه، این مطالب برای سکیورتی چک هست، پس هر چه کمتر توضیح بدید یا مقاله کمتر و اطلاعات کمتری داده شود، کار شما سریع تر انجام می شود 💢در صورتی که هر کدام از موضع های بالا مشخص نبود یا موضوعی به ذهنتان نرسید می توایند برای جواب از not Applicaible استفاده کنید 💢در مورد زمان اسک شدن، معمولا یک هفته و دو هفته اول سابمیت مدارک هست، ولی با توجه به پیک درخواست ویزا ممکنه به یک ماه هم برسه، و گاهی بعضی ها اصلا اسک نمی شن، که مسئله نگران کننده نیست و عادی هست