Express Entry - Page 1

About
مجموعه ای برای اخذ ‌‌پذیرش تحصیلی کشور آلمان و مهاجرت کاری به کشور کانادا توسط مشاورین مستقر در کشورهای مقصد @ExpresEntry
Express Entry
2017-04-26 14:46:02
سلام روز و روزگارتان خوب و خرم. بعضی کشور ها به علت داشتن شرایط اقتصادی و اجتماعی ثابت و رو به رشدشون همیشه مورد توجه و استقبال ما برای تحصیل و زندگی بودند. آلمان و کانادا همیشه در صدر این لیست بوده و هستند. من خودم به شخصه به عنوان کسی که مسیر مهاجرت تحصیلی به آلمان رو طی کردم و مدت ها در زمینه کانادا فعال بودم، پا گذاشتن تو این مسیر رو نه تنها سخت ، بلکه اگر فکر شده باشه، آسون و شدنی میدونم. کانال پیش شمارو به شما کمک خواهد کرد، این مسیر رو مطمئن و با خیال اسوده طی کنین. روزگارتون خوب و خوش https://t.me/ExpresEntry
Express Entry
2017-04-30 11:41:31
💯نكاتي مهم و ضروري در مورد ويزاي تحصيلي آلمان🇩🇪 ✅ براي درخواست ويزاي دانشجويي هر شخص بايد مبلغ ٨٦٤٠ يورو معادل ريالي ٣٨ ميليون تومان به مدت يك روز يا بيشتر در حساب بانكي در ايران ( هر بانك دلخواه ) قرار دهد و يك نامه تمكن مالي به زبان انگليسي از بانك دريافت كند و به سفارت ارائه دهد. ✅ در بدو ورود به آلمان ، متقاضيان بايستي حداقل ٨٦٤٠ يورو به همراه داشته باشند ، زيرا ويزايي كه سفارت صادر ميكند ٣ ماه اعتبار دارد و بعد از ٣ ماه بايد به ١ سال تمديد شود و براي تمديد ويزا اين مبلغ بايد در حساب بانكي بنام دانشجو در آلمان افتتاح شود. ✅ برخي از شهر ها در آلمان پس از ورود متقاضي مبلغ ٨٦٤٠ يورو را بلاك ميكنند و فقط دانشجو مجاز به برداشت ٦٥٠ يورو در ماه ميباشد، برخي شهر ها هم خير و فقط يك روز كافيست كه اون مبلغ حهت تمديد ويزا در بانك بماند. ✅ دانشجوياني كه ابتدا بايستي دوره ي فشرده زبان آلماني در آلمان بگذرانند ، در برخي شهر ها در طي دوره ي زبان اجازه كار نخواهند داشت . ✅ بجاي ٨٦٤٠ يورو، اگر شخصي در داخل آلمان ساپورت مالي متقاضي را متقبل شود و يا دانشجو، بورسيه اي از آلمان داشته باشد ، لذا وي از ارائه ي ٨٦٤٠ يورو معاف است. ✅در صورتيكه يكي از زوجين پذيرش تحصيلي از دانشگاههاي آلمان را دارا باشد ، همزمان همسر وي و فرزندان زير ١٨ سال ميتوانند براي ويزاي همراه نيز اقدام كنند و باهم وارد كشور آلمان شوند . ✅همسري كه ويزاي همراه دريافت ميكند اجازه ي تحصيل و كار خواهد داشت . ✅همچنين شخصي كه با ويزاي همراه وارد كشور آلمان شده است آن ويزا قابل تبديل به دانشجويي نميباشد . ✅فرزندان اجازه ي تحصيل رايگان در موسسات و مدارس آموزشي آلمان را دارند . ✅اما جهت اينكه خانواده ها درصد دريافت ويزايشان بالاتر برود ، لذا پيشنهاد ميشود كه زوجين هر دو نفر پذيرش تحصيلي داشته باشند و براي ويزاي دانشجويي اقدام كنند و هر دو از يك دانشگاه . ✅ هزينه ي زندگي دانشجويي بصورت متاهلي ماهانه حدودا ١٠٠٠ يورو براورد ميشود و به ازاي هر فرزند ٢٠٠ الي ٣٠٠ يورو ماهانه افزايش ميابد. ✅در طول دوره ي تحصيل كليه ي دانشجويان اجازه ي كار دارند به مدت هفته اي ٢٠ ساعت . ✅به ازاي هر ساعت كار دانشجويي يك دانشجو ميتواند ساعتي ٨ يورو ( مينيمم ) درامد داشته باشد .حدودا مينيمم دانشجويان ميتوانند ماهانه ٥٠٠ يورو درامد داشته باشند كه ٩٠٪‏ هزينه هاي زندگي دانشجويي را پوشش ميدهد. ✅دانشجويان اجازه ي كار در داخل و يا خارج از دانشگاه را دارا ميباشند . ✅كار دانشجويي ميتواند هم مرتبط و هم غير مرتبط با رشته ي تحصيلي دانشجو باشد . ✅پس از اتمام تحصيل ، دولت آلمان ١٨ ماه به دانشجويان فرصت يافتن شغل ميدهد و از لحظه اي كه دانشجويان كار پيدا ميكنند ، اگه ٣ سال با ويزاي كاري زندگي كنند و به مدت ٦٠ ماه ماليات پرداخت كرده باشند ( از شروع تحصيل ) ، لذا اقامت دائم دريافت خواهند كرد . ماليات هايي كه در دوران دانشجويي پرداخت ميشود براي دريافت اقامت دائم بصورت نصف قابل محاسبه است . ✅هزينه هاي زندگي در آلمان ( ماهانه ) ٦٥٠ يورو بطور متوسط ميباشد. ✅شهريه ي دانشگاههاي آلمان در حد رايگان ميباشد بين ترمي ٢٠٠ الي ٥٠٠ يورو ✅ پروسه اخذ پذيرش از دانشگاههاي آلمان تقريبا ٢ الي ٣ ماه زمان ميبرد و همچنين پروسه ي ويزاي دانشجويي آلمان ٨ الي ١٠ هفته . ✅متقاضياني كه پذيرش دانشگاه ( آلماني زبان دارند ) جهت اقدام براي ويزا حتما داشتن مدرك زبان آلماني سطح B1 اجباري ميباشد . ✅بديهيست تا زماني كه متقاضيان عزيز مدرك زبان آلماني B1 را دريافت ميكنند ، پذيرش تحصيلي باطل نخواهد شد و قابل آبديت ميباشد . ✅متقاضياني كه داراي پذيرش از پروگرام هاي انگليسي زبان ميباشند ، از ارائه ي مدرك زبان آلماني سطح B1 به سفارت معاف ميباشند . ✅فقط متقاضياني ميتوانند براي پروگرام هاي انگليسي زبان ( ارشد ) اقدام كنند كه داراي معدل ليسانس بالاي ١٤ باشند .و معدلين زير ١٤ از شانس بسيار ضعيفي براي گرفتن پذيرش انگليسي زبان برخوردار هستند . ✅متقاضيان ليسانس و ارشد ( آلماني زبان ) كه داراي معدل بالاي ١٢ باشند امكان درخواست پذيرش براي آنها وجود دارد . ✅متقاضيان دكترا فقط اخذ پذيرش به زبان انگليسي انجام ميدهيم و در خيلي از مواقع حتي نياز به داشتن مدرك آيلتس يا تافل نميباشد زيرا سطح زبان شما از طريق مصاحبه ي اسكايپ با استاد مربوطه بررسي خواهد شد . ✅هزينه ي ويزاي دانشجويي ٦٠ يورو ميباشد . https://t.me/ExpresEntry
Express Entry
2017-04-30 11:45:28
برای چه کسانی چه روشهایی جهت مهاجرت مناسب است؟ 1. افراد تازه فارغ التحصیل شده ای که سابقه کاری ندارند: برای شما دانشجویی بهترین انتخاب است. زیرا به دلیل کم بود و یا نداشتن سابقه کار انتخاب سایر گزینه ها مشکل است. شما هنوز جوان هستید و پر انرژی و میتوانید آینده بسیار خوبی را برای خود بسازید. به دنبال گرفتن آیلتس ۶ یا بالاتر باشید. سعی کنید بتوانید آیلتس ۷ را بگیرید که این خود شانس شما را برای گرفتن فاند و بورسیه بیشتر میکند. نگران ماندن و گرفتن اقامت در کانادا نباشید‌. طرح های بسیاری وجود دارد که به واسطه آنها میتوانید پس از فارغ التحصیلی و یا حتی هنگام دانشجویی از آنها برای گرفتن اقامت خود استفاده ‌کنید. در وبسایت ما مطالب بسیاری در مورد گرفتن فاند، معرفی دانشگاه ها و ... وجود دارد که میتوانید آنها را مطالعه بفرمایید. 2. آنهایی که دارای مدرک آیلتس ۷ و یا بالاتر هستند، سابقه کار بیش از ۳ سال دارند‌ و سنشان بیش از ۳۵ سال نیست. خوب برای شما قطعا اکسپرس اینتری بهترین گزینه است. با تغییرات ایجاد شده در اکسپرس اینتری، امید به این روش دوباره برگشت و این روزها شاهد کاهش امتیاز مینیمم در هر دراو هستیم. برنامه های استانی نیروی متخصص کبک، ساسکاچوان و اکسپرس اینتری انتاریو، سه انتخاب دیگر شما میتواند باشد. در مورد هر سه به اندازه کافی مطلب در کانال وجود دارد. https://t.me/ExpresEntry
Express Entry
2017-04-30 11:47:34
#هزینه_زندگی_دانشجویی_آلمان 1. هزینه اسکان بین 200 تا 400 بسته به شهر. بهتره گرم بگیرید که گرمایش رو شامل شه و با اینترنت و برق هم باشه. اتاقا هم معمولا در حد 15 متر هستن. دستشویی و حموم معمولا مشترکه ولی ممکنه اختصاصی هم باشه 2. هزینه zdf ماهی 17.5 یورو که معمولا باید بدید 3. هزینه خورد و خوراک بین 60 تا 200. بستگی داره چقدر بخورید و چی بخورید 4. هزینه بیمه برای دانشجویان زیر 30 سال حدود 90 یورو که بیمه دولتیه و اجباری. می تونه AOK یا TK باشه. دانشجو بالای 30 سال و یا دانشجوی زبان می تونه بیمه خصوصی بگیره مثل Mawista که بین 33 تا 45 یورو در ماه هزینه میشه، البته گرونترشم هست. ولی اگه بخواد دولتی بگیره حدودا 170 باید بده 5. ثبت نام دانشگاه هر 6 ماه بین 130 تا 310 یورو معمولا. بسته به دانشگاه متغیره 6. پوشاک معمولا از ایران ارزونتره ولی به خودتون بستگی داره. 7. اگه خونتون اینترنت و برق و گاز نداشته باشه باید بگیرید. اینترنت به طور میانگین 20 یورو. برقم هرچقدر مصرف کردین. برای دو نفر حدود 50 یورو میشه. برای گاز هم ماهی حدود 70 یورو برای دو نفر میشه 8. اگه کلاس زبان می رید هزینش جداست 9. هر سه ماه یکبارم یه هزینه غیرمترقبه در حدود 100 تا 200 یورو لحاظ کنید. مثلا یه قرارداد می بندین اشتباهی یا یه چی گم می کنید یا می خواین سفر برین یا رستورانی، سینمایی، سیگاری.... https://t.me/ExpresEntry
Express Entry
2017-04-30 11:49:14
✅سیستم امتیازبندی کانادا : برای اینکه امکان نامینیت شدن شما مورد بررسی قرار بگیرد بایستی حداقل ۶۰ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز را کسب کنید: 💢پنج فاکتور در محاسبه امتیاز در نظر گرفته میشوند: ⚪️ تحصیلات و دوره های آموزشی ⚪️ سابقه کار تخصصی ⚪️ توانایی زبانی ⚪️ سن ⚪️ ارتباط با بازار کار ساسکاچوان و قابلیت تطبیق با آن بایستی مدارک لازم را برای اثبات واجد شرایط بودن خود ارائه کنید. به عنوان مثال اگر ادعا میکنید ۲۰ امتیاز از مدرک دانشگاهی خود کسب می کنید، باید یک نسخه کپی از مدرک دانشگاهی به همراه ریزنمرات کامل خود ارائه دهید. https://t.me/ExpresEntry
Express Entry
2017-05-01 22:10:22
✅دراوِ شماره 60 اکسپرس اینتری کانادا 🔸مینیمم امتیاز دعوت شده: 415 🔸تعداد دعوت نامه: 3665 🔸تاریخ دراوِ : 19 آپریل 2017 ✅لینک راند آخر: http://www.cic.gc.ca/english/department/mi/index.asp?expand=mi-pr-express#mi-pr-express https://t.me/ExpresEntry
Express Entry
2017-05-02 10:45:24
👈🏻 آیا میدانید ؟!!! ◀️كشور كانادا بعنوان امن ترين و بهترين کشور مقام دوم را در دنيا دارا می باشد. ◀️تحصيل در كانادا تا مقطع ديپلم رايگان هست . ◀️هزينه هاي بيمارستان و ازمايشگاه و ... رايگان هست. ◀️ از پدر و مادرها از سن ٦٥ حقوق بازنشستگي و از كارافتادگي ميگيرند و منازل دولتي داده ميشود. ◀️تحصيلات دانشگاهي از سالي ٥٠٠٠$ با إمكانات اخذ وام و بازپرداخت ان بعد إتمام تحصيل بصورت اقساط ميباشد . ◀️اگر هر زمان بيكار شويد و پولي نداشته باشيد، هزينه يك زندگي بسيار ساده و خرج اياب و ذهاب و عينك و دارو شما داده ميشود. ◀️بهره خريد خانه ٢.٥٪‏ هست با پرداخت ١٠٪‏ پيش قسط. ◀️ايا ميدانيد خريد ماشين با بهره بسيار پايين بدون پيش پرداخت از ماهي ٢٥٠$ هست. ◀️ هيچ شخصي حق گرفتن آسايش و ارامش و امنيت شما را ندارد. ◀️ در صورت پرداخت نكردن هر گونه قبضي اعتبار شما از بين ميرود در سيستم اعتباري و قادر به خريد ملك يا ماشين و .... نخواهيد بود ◀️ميدانيد اگر درامد يا پولي نداشته باشيد بعد ٦ ماه أقامت دولت به شما كمك مالي براي يك زندگي ساده را ميكند تا كار پيدا كنيد. ◀️براي هر فرزند خانواده با درامد پايين حدود ٥٠٠$ ماليات هر ماه برگشت داده ميشود. ◀️ بعد چهار سال اقامت در ٥ سال پاسپورت كانادايي دريافت ميكنيد و ....... 🇨🇦🇨🇦🇨🇦 اگر علاقه مند به زندگي و كار در كانادا هستيد، ✍️ برای کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از شرایط خود با ما تماس بگیرید. https://t.me/ExpresEntry
Express Entry
2017-05-02 10:49:43
⭕️عوامل موثر در بورسیه : 1️⃣معدل کل: در هر دوره ی تحصیلی متناسب با مقطع دانشجو حد نصاب درخواستی دانشگاه برای افراد حائز شرایط متفاوت است. به طور مثال برای گرفتن بورسیه در مقطع فوق لیسانس معدل بالای ۱6 نیز می تواند کافی باشد . 2️⃣مقاله: مقاله ها و علی الخصوص مقاله های بین المللی که مهمترین آن ها مقاله های ISI و AAA می باشد و از جمله مهمترین عواملی هستند که در صورت برخورداری از آن می توانید شانس زیادی در راستای اخذ بورسیه تحصیلی را به خود اختصاص دهید. https://t.me/ExpresEntry
Express Entry
2017-05-03 18:39:38
https://t.me/ExpresEntry ⭕️ محاسبه امتیاز فردی در سیستم اکسپرس اینتری کانادا : متقاضیان مشتاق برای مهاجرت از طریق ویزای کاری به کشور کانادا میتوانند از طریق لینک زیر با پاسخ دادن به سوالات مشخص شده در سایت CIC کانادا امتیاز فردی خود را محاسبه نمایند. 👈🏻 امتیاز مناسب در حال حاظر طبق آخرین Draw بین 415 تا 480 است. لینک: http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/skilled/crs-tool.asp @ExpresEntry
Express Entry
2017-05-05 11:43:17
🇩🇪 ویزای جستجوی کار آلمان 🇩🇪 💠 کشور آلمان در مورد صدور ویزاها به صورت فوق العاده و ویژه برای بعضی مشاغل ویزاهای کاری صادر می نماید که از شروط اصلی آن دانستن زبان آلمانی و یا انگلیسی است اما نکته ی مثبت آن این است که مدرک زبان نیاز نیست. ولی درصورتی که افراد تسلط بر زبان آلمانی یا انگلیسی را داشته باشند می توانند طی یک پروسه ی 6 الی 8 ماهه ویزای جستجوی کار آلمان را اخذ کنند. ✅ سن زیر 38 سال، فرد برای دریافت ویزای کار در آلمان بسیار موثر است. 📋 مدارک مورد نیاز جهت ویزای جستجوی کار در آلمان: • رزومه ی کامل شخص متقاضی به زبان آلمانی • 2 قطعه عکس 3.5 در 4.5 • پاسپورت معتبر (امضا شده) • ترجمه شناسنامه • ترجمه رسمی تمام مدارک دانشگاهی به همراه ریز نمرات آن • سوابق کاری و بیمه در صورت وجود • تمکن مالی به مبلغ 6000 یورو • بیمه مسافرتی 6 ماهه • مدرک زبان ( در صورت وجود ) ⬅️ مدارک جانبی که می تواند به رزومه کاری شما کمک نماید شامل: تحقيق و مقاله، کتاب و پايان ‌نامه، ثبت اختراع، دوره های آموزشی ... (در صورت وجود) ⬅️ همچنین توجه داشته باشید که سابقه ی کار بلند مدت در گرفتن ویزای کاری به متقاضیان کمک بیشتری خواهد نمود ✅ شما پس از اخذ ویزای کار در آلمان وارد این کشور شده و فرصت 6 ماهه ای جهت یافتن کار مورد نظر را دارید و بعد از عقد قرارداد کاری ویزای شما تمدید خواهد شد و شما موفق به دریافت Blue card کشور آلمان می شوید. ✍️ برای کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از شرایط خود با ما تماس بگیرید. https://t.me/ExpresEntry