Nova Scotia - Page 1

About
🌟🌟گروه نواسکوشیا 🌟🌟 🌟برای اشنایی بیشتر با این استان و روش های مهاجرتی ان با ما همراه شوید🌟 https://t.me/joinchat/BlviDUDQqWUdEguq4Darug
Asma
2016-11-11 16:21:40
سلام دوستان كسي اينجا از دانشگاه Dalhousie هست؟
Alireza
2016-11-21 18:55:42
سلام دوستان دانشگاه دالهازیه یه ماشین حساب داره و هزینه رو که حساب میکنه خیلی میره بالا!! درسته دیگه یا من اشتباه میکنم؟
ب س
2016-11-21 19:29:10
ميشه بيشتر توضيح بديد ؟
Alireza
2016-11-21 19:34:45
ببینید من رفتم سایت دانشکده مهندسی ( واسه مهندسی شیمی ) بعد تو بخش فاندینگ یه لینک داده بود به fee calculator. اونجا وقتی میزنید اینترنشنال هستین شهریه خییلی زیاد میشه و هزینه زندگیش هم به نسبت از مانتریال بیشتره. اینه که خواستم ببینم کسی تجربه مشابهی در رابطه با شهریه و هزینه زندگی تو ناوا اسکاچیا و یونی دالهازی داره یا نه
Alireza
2016-11-21 20:15:42
خب پس هزینه ها بالاست تو ناوا اسکاچیا من توی فروم ها دیدم اکثرا فاندشون حدود 17,18000 تا بود یعنی یه 10,12000 تایی میمونه تقریبا
Asma
2016-11-21 20:16:08
بله
ALI
2016-11-26 17:37:27
🇨🇦 معرفی روش های خود اشتغالی و کارآفرینی 🔮 کارآفرینی استان نوااسکوشیا 🅾 استان نوااسکوشیا که در جنوب شرقی کانادا قرار کرفته است، به دلیل شرایط و موقعیت های مطلوب سرمایه گذاری طرفداران بسیاری دارد. 🅾 روش کارآفرینی برای این استان شباهت بسیاری به استان بریتیش کلمبیا دارد. به این معنی که در بدو ورود به کانادا، به شما اقامت دائم داده نمیشود و باید ابتدا بیزینسی را که ادعای احداث آن را کرده اید ایجاد کرده و پس از دریافت تاییدیه دولتی نسبت به دریافت اقامت دائم اقدام کنید. 🅾 به طور کلی شرایط اقدام برای این روش به شکل زیر است: 1⃣ اثبات خوداشتغالی: 💢 حداقل سابقه دارا بودن یک بیزینس در ایران (حداقل یک سوم بیزینس به نام شما باشد) به مدت ۳ سال در ۵ سال گذشته و یا سابقه مدیریت یک بیزینس به مدت ۵ سال در ۱۰ سال گذشته. 💢 اثبات این بخش بسیار مهم است. شما یا باید در ۳ سال گذشته بیزینس خود را دارا بوده باشید و از طریق آن درآمد کافی داشته باشید و یا مدیریت سطح بالای یک شرکت را در پرونده کاری خود ثبت کرده باشید‌. 💢 صرفا یک کارمند بودن نمیتواند امتیازی داشته باشد و برای خوداشتغالی خود نیز باید ادله و اسناد کافی جهت اثبات فراهم کنید. 💢 اگر شرکتی دارید اسنادی برای آن فراهم کنید و در غیر این صورت به هر شکل ممکن اثبات کنید که کار برای خودتان بوده و درآمدتان نیز کافی بوده است. 2⃣ اثبات دارایی: ⭕️ داشتن میزان سرمایه ای به ارزش ۶۰۰ هزار دلار کاناداست. ⭕️ این رقم با ارزش دلار دولتی امروز کانادا تقریبا برابر با ۱.۵ میلیارد تومان میشود.‌ ⭕️ اما نکته ای که هست این است‌ که لازم نیست این مقدار سرمایه پول نقد باشد. هر سند مالکیتی که به نام خودتان و یا همسرتان نیز باشد قابل قبول است. ⭕️ اسناد ملکی مانند سند مغازه، منزل مسکونی، زمین و ... میتواند مورد قبول قرار گیرد. ارزش کل دارایی شما پس از ارزیابی باید به این میزان برسد. ⭕️ اسناد قولنامه ای و وکالت ها مورد قبول نیست و صرفا باید سند ششدانگ باشد. این اسناد قرار نیست جایی در ودیعه قرار گیرد و یا رهن جایی شود. صرف اینکه نشان دهید این مقدار سرمایه و‌ دارایی دارید کفایت میکند. 3⃣ مقدار سرمایه گذاری: ♨️ شرط سوم سرمایه گذاری به میزان ۱۵۰ هزار دلار کاناداست. ♨️ شما پس از ورود به این استان یک سال فرصت دارید تا بیزینسی به این ارزش را ایجاد کرده و با خریداری کنید. ♨️ پس از ایجاد بیزینس و جلب اطمینان دولت از تاسیس و یا خریداری این شغل، میتوانید پروسه دریافت اقامت دائم را شروع کنید. ♨️ در واقع در این روش شما نیاز نیست که از ابتدا پول را به دولت بدهید و فقط باید خودتان پس از ورود سرمایه گذاری نمایید. 4⃣ شرط زبان: ✳️ در این روش داشتن آیلتس حداقل ۴.۵ اجباری است. 🔴 و اما چند نکته: 🔮 در این روش برخلاف منیتوبا سفر تحقیقاتی نیازی نیست. لذا میتوان در وقت و هزینه صرفه جویی کرد. 🔮 در این روش بر خلاف منیتوبا شما از ابتدا مقیم نیستید و پس از سرمایه گذاری اقامت خود را دریافت میکنید. 🔮 این روش هم امتیاز بندی دارد و عوامل مهم در کسب امتیاز به ترتیب اولویت فاکتورهای زیر هستند: 🅾 زبان 🅾 سابقه کار 🅾 مدرک تحصیلی 🅾 مقدار سرمایه گذاری 🅾 سن 🅾 میزان سرمایه 💐 پس در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر و تشکیل پرونده به آیدی تلگرامی من پیام دهید. 🌺 با سپاس وحید @i2Canada @i2Invest @Vahid_i2C
ebrahim Saboori
2016-11-28 14:49:35
بادرود به مدیر گروه سرمای این شهر تو فصل سرما حدود چند درجه میرسه ممنون
ب س
2016-11-28 16:45:14
google جستجو كنيد halifax weather دماي شهر رو ميده