OKVisa - Page 3

OKVisa
2016-05-26 14:09:55
قدم اول: تکمیل فرم ارسال درخواست از طریق سایت رسمی‌ OKVISA.us دریافت مشاوره رایگان از مشاورین و همکاران شرکت طی‌ ۴۸ ساعت پس از دریافت فرم ارسال درخواست
OKVisa
2016-05-28 17:37:03
One Key Visa Inc. یک شرکت آمریکایی‌ است که طبق قوانین آمریکا به ثبت رسیده است. این شرکت در راستای ارائه خدمات ویزا سرمایه گذاری و هم چنین اخذ ویزاهای دانشجویی فعالیت دارد. متخصصین این شرکت با سطح بالایی از توانایی و دانش فنی آماده به ارائه خدمات به فارسی زبانان و همچنین المانی زبانان عزیز می باشند. شرکت One Key Visa که در ایالت Illinois آمریکا تأسیس شده‌ با فعالیت در امور مهاجرت به ایالات متحده آمریکا آغاز به کار کرد. امروز شرکت One Key Visa با داشتن دو قسمت مختلف به فعالیت خود همچنان یکصدا ادامه میدهد، OKVISA.us که مرکز مشاوره تحصیلی‌، ویزای دانشجویی و اقامت از طریق استعدادهی خاص می‌باشد One Key Capital که نخستین مرکز کامل ویزای سرمایه گذاری E-2 می‌باشد
OKVisa
2016-05-30 15:23:37
❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️ ۳ نکته مهم در خصوص به نوشتن رزومه . 🖊از ایمیل‌های مضحک و غیر حرفه‌ای استفاده نکنید اطلاعات شخصی‌ شما اولین نکته هست که در رزومه شما مورد بررسی قرار خواهد گرفت. استفاده از ایمیل ‌های مضحک به عنوان جدی نبودن شما برداشت میشود . 🖊از فونت ساده و خوانا استفاده کنید فونتهای ساده و خنثی به طور معمول به راحتی‌ خوانده میشوند و میتواند موثر باشد . 🖊هر جمله را چندین دفعه بخوانید متن خود را با دقت بخوانيد و آن را از لحاظ گرامر و تايپ بررسي كنيد #ویزای_تحصیلی #okvisa #دانشگاه #ویزادانشجویی #resume
OKVisa
2016-05-31 13:58:16
‼️‼️‼️‼️‎چگونه توصيه‌نامه بگيريم؟ ‎ ❗️❗️ 🖊🖊🖊🖊🖊🖊🖊🖊🖊🖊🖊🖊🖊🖊🖊🖊🖊🖊يكي از كارهاي سخت جمع آوري مدارك براي گرفتن پذيرش، همين گرفتن توصيه نامه از اساتيد است. چون معمولاً بايد به سراغ اساتيدي برويد كه با آنها درس داشته‌‌ايد و شما را از نظر علمي مي‌شناسند و بعد هم اينكه بدانيد تمايل دارند كه به شما توصيه نامه بدهند. توصيه‌نامه (Recommendation Letter) نامه‌اي است كه شخصي براي ديگري مي‌نويسد و نظرش را در مورد عملكرد وي بيان مي‌كند. توصيه‌نامه‌هايي كه براي گرفتن پذيرش از دانشگاه‌ها لازم است، معمولاً از طرف استاد براي دانشجويان نوشته مي‌شود. ‎عموما توصيه نامه‌هاي دانشگاه‌هاي خارج سئولاتي در مورد قدرت خلاقيت و يا قابليت كار گروهي را از توصيه كننده مي‌پرسند. اين نوع سئوالات را افرادي مي‌توانند پاسخ دهند كه دانشجو را در يك گروه تحقيقاتي ديده باشند و كار او را در آن گروه ارزيابي كرده‌اند. ‎ بسياري از دانشگاه‌ها (و نه همه آنها) فرم‌هاي خاصي دارند كه بايد به همراه توصيه‌نامه ارسال شود. شما بايد اين فرم را از وب‌سايت دانشگاهي كه مي‌خواهيد مدارك را برايش بفرستيد پيدا كنيد و به تعداد حداقل سه نفر (بعضي از دانشگاه‌ها دو نفر) از استادان بدهيد تا پر نمايند. برخي از دانشگاه‌ها كه تعداد آنها كم هم نيست داراي فرم‌هاي توصيه نامه آنلاين مي‌باشند كه با وارد كردن ايميل اساتيد به‌صورت خودكار لينك مربوطه براي استادان فرستاده مي‌شود تا پر كنند. اين كار زياد توصيه نمي‌شود. چراكه استاد ممكن است بي‌دقتي نمايد يا فراموش كند و مشكل‌ساز شود. به‌خصوص اينكه استادان نيز زياد تمايلي به انجام اين كار ندارند. #ویزای_تحصیلی #studentvisa #okvisa #ویزای_تحصیلی #okvisa #امریکا #اخذ_پذیرش #پذیرش_تحصیلی_امریکا# #اخذویزا #اخذپذیرش
OKVisa
2016-06-01 14:18:18
شرایط مسکن برای دانشجویان در آمریکاچگونه است ؟ .👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 گزینه های مختلفی برای مسکن دانشجویان در آمریکا وجود دارد. . 🏢🏢🏢🏢🏢🏢🏢🏢🏢🏢🏢 یکی از مهم ترین کارهایی است که باید قبل از شروع به تحصیل در ایالات متحده انجام داد، پیدا کردن یک مکان برای زندگی است. از آنجایی که مکان زندگی یکی از موارد مهم از جانب هزینه و تاثیرگذاری شخصی و تحصیلی می باشد، تصمیم گیری درست، شرط است. زندگی در محیطی آرام موجب شادی و پرباری خواهد شد. خوابگاه دانشجویی طیف گسترده ای دارد. هم خود دانشجویان و هم دانشگاه و یا شرکت وابسته به دانشگاه می توانند برای خوابگاه برنامه ریزی کنند . . #اخذ_پذیرش #ویزای_تحصیلی #okvisa #اخذویزا #دانشجو #پذیرش_تحصیلی_امریکا #اخذویزا #student #پذيرش_تحصيلي #اخذ_پذیرش #خوابگاه#ویزادانشجویی
OKVisa
2016-06-02 13:35:08
‎سوال دوم: همه دانشگاه های آمریکا مدرک آیلتس را قبول ندارند، برم تافل بهتر نیست؟ پاسخ: خیر بهتر نیست، مدرک آیلتس IELTS را همه دانشگاه های آمریکا قبول دارند، چه آنهایی که در وب سایتشون نوشتند قبول دارند، چه آنهایی که ننوشتند، در بخش Admission دانشگاه ها همیشه سه روش برای اثبات توانایی شما در انگلیسی پیشنهاد می شود، مدرک تافل، تحصیل به مدت 4 سال در یک دانشگاه انگلیسی زبان، و یا مدرک معادل تافل. برخی از دانشگاه ها در همان وب سایت مدرک آیلتس IELTS را بعنوان جایگزین پیشنهاد می کنند، ولی عدم پیشنهاد آن به معنی این نیست که آن را قبول ندارند، بلکه شما می توانید با بخش Admission با یک ایمیل تایید بگیرید که چه نمره ای را در  مدرک آیلتس معادل نمره تافل TOEFL قبول دارند. این مطلب به شکل عملی تجربه شده است. ‎ مدرک آیلتس IELTS ( آیلس)  به شکل رسمی در تقریبا تمامی دانشگاه های معتبر آمریکایی پذیرفته می شود، برای اطلاعات بیشتر می توانید با ما تماس بگیرید
OKVisa
2016-06-04 03:11:29
🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍 1.چه زمان خوابگاه باید رزرو کنیم ؟در صورت پذیرفته شدن دانشگاه اطلاعات خوابگاه را به شما خواهد داد 🔎🔎🔎🔎🔎🔎🔎🔎🔎🔎🔎🔎🔎🔎🔎🔎🔎 2.آیا تحصیل در آمریکا محدودیت سنی دارد؟ خیر 🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍 3.پروسه ویزای تحصیلی چقدر است؟حدودا 4 تا 5 ماه ولی زمان سفارت و پذیرش قابل پیش بینی دقیق نیست .🔎🔎🔎🔎🔎🔎🔎🔎🔎🔎🔎🔎🔎🔎🔎🔎 4.مدت تحصیل چه قدر است؟کارشناسی 4 تا 5 و ارشد 2 تا 3 سال بسته به تعداد واحدی که در سال گرفته میشود. 🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍🔍 5.آیا هم زمان با تحصیل کار هم می توان کرد ؟دانشجوی بین المللی اجازه کار در محیط دانشگاه و آن هم 20 ساعت در هفته را دارند منوط به موجود بودن کار و توانایی دانشجودارا می باشد #پذیرش_دانشگاه_امریکا #پذيرش_تحصيلي #
OKVisa
2016-06-04 19:25:27
دانشگاههای ايالتی دانشگاههای ايالتی در آمريکا توسط دولت آن ايالت بنيانگذاری شده و کمک هزينه دريافت می کنند (به عنوان مثال، در کاليفرنيا، ميشيگان، يا در تگزاس) تا تحصيلات کم هزينه ای را به ساکنين آن ايالات ارائه دهند. همچنين، به منظور تميز با نهادهای خصوصی، آنها ممکن است دانشگاههای دولتی خوانده شوند. درعناوين خود، برخی از آنها کلماتی مانند " دانشگاه ايالتی" يا عاملی محلی دارند ( به عنوان مثال، دانشگاه کارولاينای شرقی، يا دانشگاه ايالتی کانکتيکات غربی). دانشگاههای ايالتی معمولاً خيلی بزرگ هستند، و بيش از 20,000 دانشجو می توانند در آنجا ثبت نام کنند، وعموماً در مقايسه با دانشگاههای خصوصی، دانشجويان بسيار متنوعی را می پذيرند. مبلغ شهريه دانشگاههای ايالتی معمولاً کمتر از دانشگاههای خصوصی است. #ویزای_دانشجویی #پذیرش_دانشگاه_امریکا #okvisa #دانشجو #ویزا #ویزاتحصیلی #ویزاتحصیلی #ویزای_امریکا #ویزای_تحصیلی
OKVisa
2016-06-05 18:23:23
ویزای دانشجویی F1 شما باید شامل: الف فرم DS-160مخصوص DOS، درخواست ویزای غیرمهاجرتی ب کپی از پاسپورت شما که حداقل شش ماه بعد از دوره اقامت در آمریکا معتبر است و حداقل یک صفحه خالی دارد. ج اسناد نشان دهنده قصد شما برای ترک آمریکا پس از اتمام تحصیل د دو قطعه عکس رنگی یکسان که چهره کامل و بدون پنهان شدن سر در مقابل نور پس زمینه را نشان دهد. اگر فرقه مذهبی که عضو آن هستید ملزم دانسته، می توانید روسری بپوشید. شواهد مالی که نشان دهد شما یا والدینتان که از شما حمایت می کنند، سرمایه کافی برای تامین شهریه و هزینه های زندگی در طول دوره تحصیل در نظر گرفته شده برای شما را دارند. ه شواهد مالی که نشان دهد شما یا والدینتان که از شما حمایت می کنند، سرمایه کافی برای تامین شهریه و هزینه های زندگی در طول دوره تحصیل در نظر گرفته شده برای شما را دارند. برای مثال، اگر شما یا حامی تان کارمند حقوق بگیر است، می توانید اسناد مالیات بر درآمد و حساب بانکی اصلی را نیز بگنجانید. اگر شما یا حامی تان صاحب یک کسب و کار هستید، اسناد ثبت کسب و کار، مجوز، و غیره، و اسناد مالیاتی، و همچنین حساب های بانکی اصلی را شامل کنید. ز رونوشت و دیپلم نهادهای قبلی که در آن شرکت داشته اید. ز رونوشت و دیپلم نهادهای قبلی که در آن شرکت داشته اید. ح نمرات آزمون های استاندارد شده مورد نیاز توسط موسسه آموزشی مانند TOEFL، SAT، GRE یا GMAT ط اسناد نشان دهنده قصد شما برای ترک آمریکا پس از اتمام تحصیل #ویزای_تحصیلی #دانشجو
OKVisa
2016-06-07 03:22:26
حلول ماه مبارک #رمضان به تمام #مسلمانان مبارک و خجسته باد . Happy #Ramadan! Wishing a very blessed and prosperous month to our Muslim fans around the world!