OKVisa - Page 4

OKVisa
2016-06-08 16:59:27
برخی از #دانشگاه ها برنامه های ثبت نامی انعطاف پذیرتری دارند و درخواست ها را هر زمانی می پذیرند. همچنین، در ایالات متحده شما ملزم نیستید که#تحصیلات مقطع کاردانی یا #کارشناسی را بلافاصله بعد از فارغ التحصیل شدن از دبیرستان آغاز کنید— اگر مجبور باشید، می توانید به خاطر آنکه مهلت ثبت نام برای رشته مورد علاقه شما سپری شده است، یک سال دیگر صبر کنید. در دانشکده های تحصیلات تکمیلی، تعداد #دانشجویان مسن تر حتی بیشتر است. برخی از دانشگاه ها حتی برنامه هایی را ارائه می کنند که مخصوص افراد «شاغلی» است که از #تجربهکاری قابل ملاحظه ای برخوردار هستند. با این وجود، اگر زودتر دست به کار شوید، #گزینه های بیشتری را فرا روی خود خواهید داشت و می توانید از بهترین فرصت های مربوط به کمک های مالی و امثال آن بهره بگیرید، بدون آنکه مجبور باشید عجله کنید و یا اینکه منتظر بمانید.
OKVisa
2016-06-09 18:23:18
چه #دانشگاه هایی را انتخاب کنیم؟ . 🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸 چرا دانشگاههای ايالتی؟🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸 . 🏢🏢🏢🏢🏢🏢🏢🏢🏢🏢🏢🏢 دانشگاههای ايالتی در آمريکا توسط دولت آن ايالت بنيانگذاری شده و کمک هزينه دريافت می کنند (به عنوان مثال، در کاليفرنيا، ميشيگان، يا در تگزاس) تا تحصيلات کم هزينه ای را به ساکنين آن ايالات ارائه دهند. همچنين، به منظور تميز با نهادهای خصوصی، آنها ممکن است دانشگاههای دولتی خوانده شوند. درعناوين خود، برخی از آنها کلماتی مانند " دانشگاه ايالتی" يا عاملی محلی دارند ( به عنوان مثال، دانشگاه کارولاينای شرقی، يا دانشگاه ايالتی کانکتيکات غربی). دانشگاههای ايالتی معمولاً خيلی بزرگ هستند، و بيش از 20,000 دانشجو می توانند در آنجا ثبت نام کنند، وعموماً در مقايسه با دانشگاههای خصوصی، دانشجويان بسيار متنوعی را می پذيرند. مبلغ شهريه دانشگاههای ايالتی معمولاً کمتر از دانشگاههای خصوصی است.
OKVisa
2016-06-10 14:34:03
.🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧🚧 👈 هزینه گرفتن گواهینامه چقدر است ؟ هزینه گرفتن گواهینامه بسته به ایالت متغیره، اما معمولا هزینه خیلی زیادی نیست و مثلا در ایالت کالیفورنیا ۳۱ دلاره. . .‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ 👈آیا گواهینامه یک ایالت در ایالت دیگه اعتبار داره؟؟ بله، شما می‌تونید با گواهینامه یک ایالت در ایالت دیگه‌ای به صورت موقت رانندگی کنید، ولی اگر محل زندگی‌تون رو تغییر بدید حداکثر شش ماه فرصت دارید که گواهینامه ایالت جدید رو دریافت کنید و بعد از اون نباید با گواهینامه ایالت دیگه رانندگی کنید، اما خوب معمولا تاریخ دقیق انتقال به ایالت جدید مشخص نیست و در نتیجه این قانون خیلی دقیق قابل اجرا نیست. . .🚦🚦🚦🚦🚦🚦🚦🚦🚦🚦🚦🚦🚦🚦🚦🚦🚦 مدارک کلی برای گواهینامه ی رانندگی در امریکا: . ۱- پاسپورت ۲- ویزا ۳- SSN# ۴- گواهی نامه ی اصل ( فارسی) ۵- گواهی نامه ی بین المللی ۶- ترجمه ی گواهینامه ( که روی کاغذه) ۷- تست الکل ( بعضی ایالت ها دارن و یه امتحان کتبیه) ۸- مدارک رزیدنسی 3 تا( فیش آب و برق و بانک و مراکز دولتی) که باید آدرستون روش باشه. . 🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥🚥 * بعضی از ایالت ها ممکنه بدون ssn هم گواهینامه بدن فقط بهشون باید بگیئ که اقدام کردید و تو راهه ** تست الکل یه امتحان کتبی در مورد میزان تخلفات برای افرادی که از دراک یا الکل موقع رانندگی استفاده می کنن هست. *** پاکت های نامه هایی که در بدو ورود به دستتون می رسه رو حتماً نگه دارید. **** بعضی از ایالت ها اگر آیین نامه یا امتحان شهر رو رد شید ازتون یه وجهی رو می گیرن. هواستون باشه
OKVisa
2016-06-12 21:22:03
📌آیا امکان تبدیل ویزای دانشجویی به انواع دیگر ویزا و یا گرین کارت 🇺🇸وجود دارد؟ ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️ بلی, در صورت احراز شرایط برای دریافت ویزای دیگر مانند کار, سرمایه‌گذاری, پژوهشی,تفریحی و .... امکان تغییر ویزا و یا Change Of Status وجود دارد , بدیهی است که استفاده از مشاور مسلط به امور مهاجرتی میتواند بهترین گزینه ها را برای شما فراهم نماید.
OKVisa
2016-06-13 14:11:23
A Social Security is a number assigned by the government to people in the United States of America, for purposes as taxation. I Non-citizens can apply for a social security number if they will be temporarily working in the United States @okvisaus
OKVisa
2016-06-14 13:54:19
دانشگاه های آمریکا به دو دسته تقسیم می شوند: مراکز دولتی و خصوصی. شهریه ی دانشجویان خارجی در دانشگاه های دولتی معمولا در مقایسه با هزینه های دانشگاه های خصوصی ارزان تر است هزینه ی شهریه برای دانشگاه های مختلف، متفاوت است و بطور گسترده ای بسته به هر دوره متغیر است. این هزینه ها می تواند از مقدار کمی مانند 5,000 دلار در سال برای دانشگاه های دولتی گرفته تا 30,000 دلار در سال برای برخی دانشگاه های خصوصی، تغییر کند. نکته مهم و قابل توجه برای متقاضیان ویزای دانشجویی آمریکا این است که پرداخت شهریه سالانه دانشگاه به طور یکجا الزامی نیست و اکثر دانشگاه‌های آمریکا به شما گزینه پرداخت ماهیانه و یا پرداخت شهریه به طور اقساط را میدهند [email protected]
OKVisa
2016-06-16 12:29:07
مشاوره تحصیلی‌، اخذ پذیرش و ویزای دانشجویی آمریکا از خدمات اصلي اين دفترمهاجرتي ميباشد. تخصص و دانش مشاورين ما در امور ویزای دانشجويي باعث تسهيل در امور مهاجرتي شما ميباشد. يكي از عوامل مكمل و تأثير گذار كه ميتواند شما را به هدف مورد نظر نزديك تر كند پذيرش از يك دانشگاه معتبر و همچنين انتخاب مسير تحصيلي مناسب با توجه به شرايط شما ميباشد. مشاورين شركت OKVISA با سالها تجربه در أمور مهاجرت شما را در مسير موفقيت به أخذ پذيرش يا I-20 و أخذ ويزاي دانشجويي و تحصيلي هدايت نموده و شما را به اهداف خود براي آينده روشن نزديك تر خواهند نمود [email protected]
OKVisa
2016-06-18 13:41:07
طریقه رتبه‌بندی دانشگاه‌های آمریکا رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی آمریکا بر اساس پارامترهای مختلفی انجام می‌گیرد. رتبه‌بندی‌ها می‌تواند براساس کیفیت برخی شاخص‌های موجود انجام شود. از جملهٔ این شاخص‌ها می‌توان به آمارهای تجربی، برآوردهای مربوط به مدرسین و اساتید، بورسیه‌ها، دانشجویان، داوطلبین ورود به دانشگاه و برخی دیگر اشاره کرد. برخی از رتبه‌بندی‌ها هم هستند که بر اساس نحوهٔ پذیرش و ورود دانشجویان به دانشگاه صورت می‌گیرد. بطور نمونه یک تحقیق در دانشگاه کرنل نشان می‌دهد که رتبه‌بندی دانشگاه‌های در ایالات متحده بصورت معناداری تحت تاثیر سیستم پذیرش دانشجوست ولی در رتبه بندی NRC تعداد نشریات و مقالات رتبهٔ دانشگاه‌ها را تعیین می‌کند.
OKVisa
2016-06-19 13:02:15
آیا دیر دست به کار شده اید؟ برخی از دانشگاه ها برنامه های ثبت نامی انعطاف پذیرتری دارند و درخواست ها را هر زمانی می پذیرند. همچنین، در ایالات متحده شما ملزم نیستید که تحصیلات مقطع کاردانی یا کارشناسی را بلافاصله بعد از فارغ التحصیل شدن از دبیرستان آغاز کنید— اگر مجبور باشید، می توانید به خاطر آنکه مهلت ثبت نام برای رشته مورد علاقه شما سپری شده است، یک سال دیگر صبر کنید. در دانشکده های تحصیلات تکمیلی، تعداد دانشجویان مسن تر حتی بیشتر است. برخی از دانشگاه ها حتی برنامه هایی را ارائه می کنند که مخصوص افراد «شاغلی» است که از تجربه کاری قابل ملاحظه ای برخوردار هستند. با این وجود، اگر زودتر دست به کار شوید، گزینه های بیشتری را فرا روی خود خواهید داشت و می توانید از بهترین فرصت های مربوط به کمک های مالی و امثال آن بهره بگیرید، بدون آنکه مجبور باشید عجله کنید و یا اینکه منتظر بمانید
OKVisa
2016-06-20 13:36:02
مصاحبه من چقدر طول خواهد کشید؟ زمان موجود برای کارمند کنسولگری برای مصاحبه با شما بسیار کوتاه خواهد بود (شاید یک الی سه دقیقه) زیرا حجم درخواست های روادید که روزانه باید در کنسولگری های ایالات متحده مورد رسیدگی قرار گیرد بسیار زیاد است. به لحاظ این محدودیت های زمانی، کارمند کنسولگری ممنون خواهد شد اگر اسناد و مدارک خود را خوب سازماندهی کنید و به پرسش های او پاسخ هایی مختصر و مفید دهید. اگر دیر درخواست کرده باشم یا رسیدگی بیشتر از آنچه انتظار می رفت طول بکشد و من روادید خود را به موقع دریافت نکنم چه اتفاقی خواهد افتد؟ اگر چنین موردی پیش آید، دو راه حل خواهید داشت. می توانید از دانشگاه خود درخواست کنید که نامه ای را فکس و در آن قید کنند که شما می توانید بعد از تاریخ مندرج در فرم I-20 خود در دانشگاه حضور یابید و آخرین مهلت را نیز ذکر کنند. راه حل دوم این است که از آنها درخواست کنید پذیرش شما را به ترم بعد موکول کنند.