Prince Edward Island - Page 5

Mojgan
2016-09-27 17:32:21
استان پرنس ادوارد استان پرنس ادوارداستانهای کانادااقامت کاناداصفحه شروع مهاجرت به کانادا از طریق استان جزیره پرنس ادوارد SASK7 یکی از برنامه های اخذ اقامت کانادا از روش استانهای کانادا اقدام از طریق استان پرنس ادوارد می باشد. شرایط سرمایه گذاری دراین استان به دو صورت امکان پذیر می باشد. روش اول : متقاضیانی که سابقه مدیریت با 100 %مالکیت بیزنس دارند: اثبات توانایی مالی به مبلغ 600 هزار دلار کانادا حداقل مدرک تحصیلی دیپلم متوسطه سن 59-21 سال داشتن مدرک زبان آیلتس با نمره 4 داشتن توانایی و قابلیت مدیریت و راه اندازی بیزنس امضای تعهد نامه تجاری با استان مذبور انجام سرمایه گذاری 150 هزار دلار در یک بیزنس از قبل ایجاد شده یا ایفای نقش مدیریت تجاری و ایجاد و تاسیس یک بیزنس جدید ارایه طرح تجاری مناسب اولویت سرمایه گذاری سرمایه گذارانی که در بعضی از بیزنسهای خاص و مورد نیاز ضروری استان از جمله کشاورزی، شیلات، صادرات کالا، جنگلداری و چوب، توریسم ، تکنولوژی …. و به طور کلی بیزنسهای موفق در استان سرمایه گذاری نمایند از اولویت خاصی در دریافت اقامت و شهر وندی برخوردار خواهند شد. چگونگی اخذ اقامت پس از امضای قرارداد ، مدارک اولیه به استان ارسال می گردد. اداره مهاجرت استان در کمتر از سه ماه دعوت نامه بازدید از استان را برای متقاضی ارسال می کند. پس از بازدید و شرکت در سمینارهای مربوطه، بیزنس پلن متقاضی همراه با سایر مدارک مجددا ارسال شده و مدرک اقامت در استان در کمتر ازدو ماه صادر می شود. پس از دریافت قبولی مدارک برای طی مراحل تست پزشکی و امنیتی به دولت فدرال ارسال خواهد شد. مزایای مهاجرت از طریق استان پرنس ادوارد مهمترین مزیت اخذ اقامت از روش استان پرنس ادوارد سرعت عمل در انجام پروسه آن می باشد بطوریکه کل مدت زمان لازم از عقد قرارداد تا اخذ قبولی استان کمتر از 4 ماه می باشد که البته زمان لازم برای اخذ ویزای بازدید از کانادا به آن اضافه می گردد. نوع دوم :بیزنس شراکتی در استان این نوع از روش سرمایه گذاری در استان جهت متقاضیانی طراحی شده که علاقمند به سرمایه گذاری بصورت مشارکتی د ربیزنسهای از قبل تاسیس شده در استان می باشند. شرایط این برنامه شبیه نوع اول می باشد با این تفاوت که متقاضی می بایستی به جای راه اندازی یک بیزنس مستقل میتواند در یک بیزنس دیگری حد اقل 33% از سهام ان شرکت را خریداری نموده یا حد اقل 200 هزار دلار ودیعه را پرداخت نماید.متقاضی دو سال از زمان اقامت در کانادا فرصت دارد که نتایج سرمایه گذاری و انجام تعهدات قید شده در توافقنامه اولیه را به اثبات برساند. سپس ودیعه 200 هزار دلاری بدون هیچ سودی مسترد خواهد شد. گروه متخصصین: متخصصین که مایلند از طریق تخصص و حرفه به این استان مهاجرت نماین می توانند با دریافت پیشنهاد شغلی از کار فرما نسبت به اخذ ویزا و اقامت دایم اقدام نمایند.
Kavéh
2016-10-06 18:40:30
Kaveh: دوستان کسی از شرایط کامل اطلاعاتی داره؟مدرک دانشگاه باید اسس بشه؟
Somiii AB
2016-10-08 16:43:25
سلام مهاجرت به اين استان ار طريق اكسپرس اينتري؟يا مثل كبك برنامه خاص خودشو داره؟
Mojgan
2016-10-09 13:38:02
سلام؛ بعضی از روشهای مهاجرت به این استان در پستهای قبلی آمده است.
Askari
2016-10-09 13:38:58
شهر اصلی به چه اسمیه؟
Mojgan
2016-10-09 13:41:40
شارلوت تاوان مرکز این استان هست که خود از چندین بخش؛ سامرساید و ... تشکیل شده است.
Askari
2016-10-09 13:42:44
جمعیتش چقدر؟ سرماش به سردیه کبک هست
farzad
2016-10-10 05:20:35
حدود ۴۰هزا و خیلی تفاوت با تورنتو نداره. ولی شهر کاملی هست و با چشم اندازهای بسیار زیبا
Askari
2016-10-10 05:38:37
شما از روش های مهاجرت به این شهر خبر دارید؟
farzad
2016-10-10 12:11:03
از روش کارآفرینی اقدام کرده ام.