USA 🇺🇸 CANADA 🇨🇦 IRAN 🇮🇷 IMMIGRATION - Page 1

About
شرکت مشاوره مهاجرت به امريكا و كانادا ☎️+14246447697 Bayrami & Associates “B&A” Registered California Immigration Consultant فرم ارزیابی جهت مشاوره فوری👇🏻 http://bayrami.org/canada-usa-evaluation-f
USA 🇺🇸 CANADA 🇨🇦 IRAN 🇮🇷 IMMIGRATION
2016-03-05 08:25:00
به اطلاع دوستان عزيز ميرساند در خصوص مهاجرت به امريكا ميتوانيد سوالات خود را ازطريق كانال فوق ارسال نماييد كه توسط وكلاى اداره مهاجرت پاسخ داده ميشود
USA 🇺🇸 CANADA 🇨🇦 IRAN 🇮🇷 IMMIGRATION
2016-03-05 08:26:52
هموطنان عزیز جهت تماس با ما از ایران میتوانید با شماره تلفن ٠٠١٤٢٤٦٤٤٧٦٩٧ ٠٠١٤٢٤٢٩٩٩٩٧٨از طریق اپلیکیشنهای Line, Viber WhatsApp, Imo ارتباط برقرار نمایید، مشاورین ما بصورت رایگان در تمامی ساعات شبانه روز پاسخگوی سوالات شما خواهند بود
USA 🇺🇸 CANADA 🇨🇦 IRAN 🇮🇷 IMMIGRATION
2016-03-05 08:31:10
سوال : ویزای سرمایه گذاری در آمریکا چیست؟ این ویزا در واقع یک ویزای مهاجرتی است. این ویزا منتهی به کارت سبز یا اقامت دائم امریکا میشود. ابتدا پول در حسابی معتبر در آمریکا واریز میشود , سپس از این پول برای تجارتی استفاده میشود که ۱۰ شغل تمام وقت برای افراد واجد شرایط اشتغال در آمریکا فراهم شود. سوال : چه نوع تجارتی؟ اداره مهاجرت آمریکا لیست تجارت های معتبر و تایید شده را درلینک زیر منتشر کرده است. https://www.uscis.gov/…/employment-based-immigration-fifth-… سوال: آیا شخص متقاضی میتواند خودش تجارتی را شروع کند؟ .البته, حتما. سوال : از زمان آوردن پول در تجارت تا زمان ایجاد ده شغل چقدر وقت داریم؟ ۲ سال. در خصوص مشاوره ويزاى سرمايه گذارى ميتوانيد از طريق اپليكيشنهاى بالا ارتباط برقرار كنيد
USA 🇺🇸 CANADA 🇨🇦 IRAN 🇮🇷 IMMIGRATION
2016-03-05 08:34:41
دوستان گرامى كانال مهاجرت به امريكا را به دوستان خود معرفى كنيد
USA 🇺🇸 CANADA 🇨🇦 IRAN 🇮🇷 IMMIGRATION
2016-03-05 09:11:12
ویزای سرمایه گذاری : EB-5 برای گرفتن کارت سبز در چه تجارتی میتوانیم سرمایه گذاری کنیم؟ طبق ایین نامه اداره مهاجرت امریکا در تجارتی جدید که بعد از نوامبر ۱۹۹۲ ایجاد شده باشد یا در تجارتی که ۱۴۰% سود کند, و ایجاد اشتغال نما ید یا تجارتی ورشکسته را باز خرید نماییم و ایجاد اشتغال کنیم مبلغ استاندارد سرمایه گذاری ۱ میلیون دلار است. در مناطقی که اشتغال به کار کمتر است, این مبلغ میتواند ۵۰۰۰۰۰ دلار هم باشد. برای چه کسی اشتغال زایی باید انجام شود ؟ ۱۰ نفر, به جز سرمایه گذار و خا نواده درجه اول که دارای شرایط زیرهستد : شهروند آمریکا هستند, کارت سبز دارند, یا پناهنده هستند. گرفتن کارت سبز از طریق سرمایه گذاری ۴ مرحله مهم دارد. برای اطلاعات بیشتر با شماره هاى ذيل تماس حاصل نماييد ٠٠١٤٢٤٦٤٤٧٦٩٧ ٠٠١٤٢٤٢٩٩٩٩٧٨
USA 🇺🇸 CANADA 🇨🇦 IRAN 🇮🇷 IMMIGRATION
2016-03-05 09:12:10
ویزای سرمایه گذاری : برای گرفتن کارت سبز چگونه اشتغال زایی کیم؟ اشتغال زایی یا به صورت مستقیم است (۱۰ نفر) , یا غیر مستقیم (تعداد توسط طرح تجاری و کارشناسان اقتصاد که روی طرح نظر داده اند و در نهایت توسط اداره مهاجرت تعیین یشود). کارت سبز, اقامت دائم آمریکا برای شما, همسر شما, و تمامی فرزندان ازدواج نکرده هستند, که در زمان تقاضای کارت سبز زیر ۲۱ سال بوده اند
USA 🇺🇸 CANADA 🇨🇦 IRAN 🇮🇷 IMMIGRATION
2016-03-05 09:14:04
Fiance Visa ویزای نامزدی : اگر شما با کسی در امریکا رابطه رومانتیک دارید و میتوانید این رابطه را ثابت کنید (مکالمات, هدایا, شاید ملاقات,نامه های پدر و مادر ... ) میتوانید از طریق ویزای نامزدی به امریکا بیایید. بعد از ورود شما میتوانید اگر انتخاب کردید( ولی مجبور نییستید) با شخص مو رده علاقه خودتان ازدواج کرده و برای کارت سبز اقدا م نمایید. طبق یک قانون کلی در مورد کارت سبز از طریق ازدواج اگر زمان در خواست برای کارت سبز , یشتر از ۲ سال ازازدواج شما نگذشته باشد , اول کارت سبز موقت دریافت یکنیدو بعد از دو سال باید دوباره برای کارت سبز دائم در خواست کنید.
USA 🇺🇸 CANADA 🇨🇦 IRAN 🇮🇷 IMMIGRATION
2016-03-05 09:44:24
هموطنان عزیز جهت تماس با ما از ایران میتوانید با شماره تلفن ٠٠١٤٢٤٦٤٤٧٦٩٧ ٠٠١٤٢٤٢٩٩٩٩٧٨از طریق اپلیکیشنهای Line, Viber WhatsApp, Imo ارتباط برقرار نمایید، مشاورین ما بصورت رایگان در تمامی ساعات شبانه روز پاسخگوی سوالات شما خواهند بود
USA 🇺🇸 CANADA 🇨🇦 IRAN 🇮🇷 IMMIGRATION
2016-03-05 10:24:48
https://telegram.me/us_immigrant_services اخبار جديد مهاجرت به امريكا را با ما دنبال كنيد
USA 🇺🇸 CANADA 🇨🇦 IRAN 🇮🇷 IMMIGRATION
2016-03-05 10:41:52
روش EB3 مخصوص پرستاران روش EB3 یکی از مناسب ترین راه های ورود به آمریکا و اخذ سریع گرین کارت غیر مشروط به عنوان بهترین نوع گرین کارت آمریکا است. یکی از مهم ترین مزایای این روش آن است که به محض ورود به آمریکا در کاری که شرکت ما برایتان پیدا می کند مشغول به کار خواهید شد. دریافت اقامت دائم آمریکا از طریق EB3 از ۳ طریق قابل انجام است: از طریق نیروی کار ماهر، از طریق شغلهای تخصصی و از طریق اشتغال در شغلهای غیر تخصصی. قطعا بهترین حالت از بین سه روش ذکر شده اشتغال در شغل های تخصصی است. شرکت ما در حوزه ی پرستاری و فیزیوتراپی برای پرستاران و فیزیوتراپ هایی که قصد گرفتن گرین کارت آمریکا را دارند شغل مناسبی پیدا خواهد کرد. • پرستارانی که برای این مشاغل قصد مهاجرت به آمریکا را دارند، باید در آزمون CGFNS شرکت کرده و واجد شرایط شوند. پس از شرکت در آزمون فرصت خواهند داشت که مدرک زبان آیلتس 6.5 آکادمیک overall با امتیاز speaking 7 و یا مدرک تافل با نمره ی 83 با امتیاز 26 در speaking را ارائه دهند تا واجد شرایط اقدام از روش EB3 شوند. لازم به ذکر است که پرستاران برای شرکت در آزمون CGFNS لازم نیست مدرک زبان ارائه دهند. اما بعد از قبولی در آزمون مادامی که مدرک زبان را تحویل ندهند واجد شرایط برنامه ی EB3 محسوب نمی شوند. • فیزیوتراپ هایی که می خواهند از روش EB3 اقدام کنند نیازی نیست که در آزمون خاصی شرکت کنند اما مدارک و توانایی هایشان با روش مخصوص به خود در آمریکا به طور کامل ارزیابی می شود. متقاضیان باید مدرک تافل 89 با امتیاز SPEAKING 26 را نیز برای ارزیابی صلاحیت زبان انگلیسی خود همراه سایر مدارک ارائه دهند.